Στικούδη: «Στο Ντουμπάι πήγαν να με συλλάβουν γιατί βγήκα με ολόσωμο μαγιό»

31.01.2017
Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκε η Κατερίνα Στικούδη, όπου μίλησε για την περιπέτεια που έζησε στο Ντουμπάι. Στο Ντουμπάι πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα τα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι της Κατερίνας Στικούδη και της Νάγια. Η γνωστή τραγουδίστρια φόρεσε ένα σέξι κίτρινο ολόσωμο μαγιό και βγήκε στους δρόμους του Ντουμπάι, αγνοώντας την αυστηρή νομοθεσία που υποχρεώνει τις γυναίκες να καλύπτουν το σώμα τους από τους ώμους μέχρι τα γόνατα, όταν κυκλοφορούν σε δημόσιους χώρους.

Η σέξι εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη προκάλεσε πανικό ενώ όπως αποκάλυψε η ίδια, παραλίγο να συλληφθεί από τις αρχές του Ντουμπάι.

Μιλώντας για το περιστατικό στο Ντουμπάι είπε: «Κάναμε γύρισμα και εγώ φορούσα ένα παντελόνι από πάνω ένα μαγιό και ένα τζάκετ. Μου είπαν να είμαι προσεκτική. Είχαμε πάει στην πόλη και στην έρημο! Και ξαφνικά την ώρα που κάναμε το γύρισμα, μαζεύτηκε λίγος κόσμος και κάποιοι αστυνομικοί που μας κοιτούσαν περίεργα.

Αλλά είχαμε πολύ καλό συνεργείο και φεύγαμε στην ώρα μας. Στο γύρισμα που κάναμε στο κέντρο της πόλης, θεωρώ ότι αν καθόμασταν λίγο παραπάνω, θα είχαμε πρόβλημα!».