Γκέιλ Πόρτερ: Έχασε τα μαλλιά της, καταστράφηκε οικονομικά και κοιμόταν στα παγκάκια!

30.01.2017
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, τo γνωστό μοντέλο που αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα από το 2014, χρεωκόπησε και επίσημα με δικαστική απόφαση. Η Γκέιλ Πόρτερ κορίτσι του περιοδικού FHM παραδέχεται ότι αναγκάστηκε να κοιμάται στα παγκάκια για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η 45χρονη σήμερα εξομολογήθηκε ότι ντρεπόταν να μοιραστεί με άλλους τα προβλήματά της κι έτσι για πολλά βράδια κοιμόταν σε πάρκα του Βόρειου Λονδίνου. Σήμερα, προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια της με τη βοήθεια της οικογένειάς της και των φίλων της.

«Δεν είχα τηλέφωνο για να καλέσω κάποιον. Μόνο ένα χαλί και μερικά ρούχα σε μια τσάντα. Βρήκα ένα παγκάκι στο Χάμπστεντ Χελθ στο Λονδίνο και κοιμήθηκα εκεί για δύο νύχτες», εξομολογήθηκε για την περίοδο που ήταν άστεγη.

Tο 2005, το όμορφο μοντέλο, που κάποτε δεν προλάβαινε να κλείσει δουλειές στο χώρο του μόντελινγκ, έχασε όλα τα μαλλιά της από αλωπεκίαση με αποτέλεσμα να καταστραφεί η καριέρα της. Τότε ήταν που βρέθηκε αντιμέτωπη και με την κατάθλιψη, ενώ στο παρελθόν είχε δώσει μάχη με την ανορεξία.