Η Μίσα Μπάρτον κατέρρευσε ψυχολογικά: «Η μητέρα μου είναι μάγισσα»!

27.01.2017
Σε ψυχιατρική κλινική οδηγήθηκε η διάσημη ηθοποιός μετά από τη δημόσια κατάρρευσή της, όπου ούρλιαζε ότι ήρθε το τέλος του κόσμου και ότι η μητέρα της είναι μάγισσα.

Η Μίσα Μπάρτον (31 ετών) φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και οδηγήθηκε οικειοθελώς σε ειδική κλινική ώστε να αξιολογηθεί η κατάστασή της. Οι γείτονές της αναγκάστηκαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία όταν την είδαν -ντυμένη μόνο με ένα πουκάμισο και μια γραβάτα- ανεβασμένη πάνω στο φράχτη του κήπου της να φωνάζει ότι η μητέρα της είναι μάγισσα, ότι «ο κόσμος καταρρέει» και το όνομα του σκύλου της «Ziggy Stardust». Φαινόταν τόσο εκτός εαυτού που οι γείτονες φοβήθηκαν ότι θα προσπαθήσει να κάνει κακό στον εαυτό της ή ότι έχει πάρει υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ παθαίνει breakdown. Το ίδιο είχε συμβεί και το 2009, ενώ από το 2015 βρίσκεται σε δικαστικούς αγώνες με τη μητέρα και μάνατζέρ της την οποία κατηγορεί ότι της έχει κλέψει χρήματα. Ενδεχομένως τα οικογενειακά προβλήματα και η κακή οικονομική της κατάσταση να είναι αυτά που πυροδότησαν το ξέσπασμά της αυτό.

Πηγή ΤΜΖ