Συνέλαβαν τον Σάια ΛαΜπεφ σε ζωντανή μετάδοση [photos & vds]

27.01.2017
Ο εκκεντρικός και "φασαριόζικος" ηθοποιός είναι ένας από τους πολλούς διάσημους που έχουν ταχθεί δημόσια κατά της εκλογής του νέου Πλανητάρχη. Και να που αυτή του η αντίθεση του έφερε τις... χειροπέδες.

Ο Σάια ΛαΜπεφ έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ αρκετές φορές για λόγους εκτός της ιδιότητάς τους ως ηθοποιός. Αυτές τις μέρες έχει την τιμητική του για κάτι επίσης "εξωσχολικό".

Ο δημοφιλής Χολιγουντιανός ηθοποιός συνελήφθη στο πλαίσιο μιας ακτιβιστικής κίνησης που πραγματιοποιήθηκε έξω από το Museum of the Moving Image, στο Κουίνς της Νέας Υόρκης στις 20 Ιανουαρίου.

Με γενικό σύνθημα «He Will Not Divide Us» («Δεν θα μας διχάσει»), ο ηθοποιός και δύο συνεργάτες σκοπεύουν να κάνουν... βάρδιες καθόλη τη διάρκεια της θητείας του νέου Αμερικανού προέδρου. Δεν είναι γνωστό αν καταφέρουν να τον πραγματοποιήσουν τελικά όμως αυτός είναι ο αρχικός στόχος.



Σύμφωνα με τον ίδιο τον LaBeouf, η δράση δεν στρέφεται εναντίον του Τραμπ, αλλά περισσότερο πρεσβεύσει τον «μη διχασμό»... «Απλά λέω να είμαστε καλοί ο ένας στον άλλον» δηλώνει χαρακτηριστικά.

H ακτιβιστική δράση βιντεσκοπείται και μεταδίδεται ζωντανά μέσω live streaming. Έτσι, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είδαν τη σύλληψή του το πρωί της Πέμπτης, όταν έμπλεξε σε καβγά με έναν άντρα έξω από το μουσείο, του επιτέθηκε και στη συνέχεια τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα η αστυνομία να τον μεταφέρει στο αστυνομικό τμήμα, με την κατηγορία της επίθεσης και της σωματικής βίας.

Ο Λα Μπεφ τσακώθηκε με τον συγκεκριμένο άντρα γιατί του είπε: «Ο Χίτλερ δεν έκανε τίποτα κακό». Στη συνέχεια βέβαια, αφέθηκε ελεύθερός.

#troll 😒😒😒

A video posted by Shia LaBeouf (@shialabeoufdaily) on