Διαζύγιο-σοκ για τη Σκάρλετ Γιόχανσον: Χωρισμένη από το καλοκαίρι

26.01.2017
Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στους καλλιτεχνικούς κύκλους του Χόλιγουντ. Η διάσημη ηθοποιός και ο Γάλλος δημοσιογράφος σύζυγός της φαίνεται ότι αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Ρομέν Ντοριάκ παντρεύτηκαν μυστικά το 2014 ύστερα από δεσμό δυο χρόνων, δεσμό που, για την ιστορία κανείς δεν είχα πάρει είδηση, και λίγο μετά την άφιξη της κόρης τους, Ρόουζ Ντόροθι.

Έγκυρη πηγή την οποία επικαλείται το περιοδικό People αποκαλύπτει ότι "οι δυο τους έχουν χωρίσει από το καλοκαίρι", ενώ κύκλοι φίλα προσκείμενοι προς το ζευγάρι μεταφέρουν τα εξής για τη σχέση τους:

"Το περιμέναμε αυτό εδώ και καιρό. Ο Ρομέν και η Σκάρλετ δεν ταίριαξαν ποτέ. Δεν είναι ίσοι. Κάτι δεν πήγαινε καλά στην εικόνα αυτή από την αρχή".

Οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ωστόσο ότι η είδηση για τον χωρισμό δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ενώ η Σκάρλετ και ο Ρομέν εμφανίστηκαν χθες το βράδυ (25/1/2017) μαζί σε έκθεση ζωγραφικής στη Νέα Υόρκη, αγκαλιασμένοι και περιχαρείς.

Αν η είδηση όντως ισχύει, ο χωρισμός μπορεί να αφορά σε προσωπικό επίπεδο, ωστόσο θα παραμείνουν συνέταιροι επαγγελματικά καθώς πριν από μερικούς μήνες άνοιξαν μαζί ένα κατάστημα με ποπ κορν στο Παρίσι.

Για την ιστορία, η Σκάρλετ υπήρξε παντρεμένη και με τον Ράιαν Ρέινολντς από το 2008 έως το 2010.