Τζένιφερ Γκρέι: Στα 56 της η "Μπέιμπι" του Dirty Dancing χοροπηδά μαζί με τη Μάιλι Σάιρους [photos & vds]

24.01.2017
30 χρονια συμπληρώνονται φέτος από την κυκλοφορία της θρυλικής αυτής ταινίας τους 1987 και η πρωταγωνίστριά του "ντύνεται" ξανά τον ρόλο που την έκανε διάσημη. Για πολιτικούς λόγους αυτή τη φορά. Και είναι αγνώριστη!

Η Τζένιφερ Γκρέι ήταν μία από τις πολλές διάσημες που πήραν μέρος στο Women’s March, την Κυριακή, στο Λος Άντζελες, διαδηλώνοντας ενάντια στη εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ και υπέρ των δικαιωμάτων της γυναίκας.

Παραφράζοντας μια έκφραση απόλυτα συνυφασμένη μαζί της από την τελευταία σκηνή του έργου όπου ο Πάτρικ Σουέιζι την παίρνει από το τραπέζει των γονιών της λέγοντας "Νobody puts Baby in the corner", η Γκρέι φόρεσε ένα T Shirt με το λογότυπο "Nobody puts Pussy in the corner" (κανείς δεν βάζει το αιδοίο σε δεύτερη μοίρα, σε ελεύθερη μετάφραση) και "ξεσάλωσε" για τον στόχο της.

Στο πλευρό της κι άλλες διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ όπως η Κέρι Ουάσινγκτον, η Τζέιμι Λι Κέρτις και η Μάιλι Σάιρους, με την οποία μάλιστα χόρεψαν έξαλλα.

Στη συνέχεια, όλα τα πειστήρια, αλλά και το βίντεο από την τελευταία σκηνή του Dirty Dancing για... φρεσκάρισμα, ενώ είναι εμφανές ότι ο χρόνος -και κάποιες επεμβάσεις, σίγουρα, έχουν αλλάξει πάρα πολύ την εικόνα της.

On my way to #WomensMarchLA #nobodyputspussyinacorner

A photo posted by Jennifer Grey (@jennifer_grey) on Jan 21, 2017 at 9:44am PST

#WomensMarchLA surrounded by magnificent women! @kerrywashington @curtisleejamie @francesfisher #youmatter #togetherwecan

A photo posted by Jennifer Grey (@jennifer_grey) on Jan 23, 2017 at 9:13am PST

@Mileycyrus and me #WomensMarchLA

A video posted by Jennifer Grey (@jennifer_grey) on Jan 21, 2017 at 2:47pm PST

Διάβασε επίσης: Ο διάσημος πατέρας της Τζένιφερ Γκρέι δηλώνει γκέι