Θύελλα αντιδράσεων ενάντια στην Πάολα: «Τι ήπιες κορίτσι μου;» [vds]

24.01.2017
Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τα όσα είπε η Πάολα για τον Στέλιο Καζαντζίδη. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real πως θεωρεί ότι «Ο Καζαντζίδης, που είναι η μεγαλύτερη φωνή από όλες, τραγουδούσε 40 τραγούδια για τον πόνο και άλλα τόσα για τη μετανάστευση. Δεν αρκούσε να πει δυο-τρία για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι' αυτά. Άρα τα εκμεταλλευόταν. Έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία».

Η δήλωση αυτή εξόργισε πολλούς. Η σύζυγος του, πάντως, Βάσω Καζαντζίδη μιλώντας στην Espresso, έκανε μια λακωνική δήλωση: «Δεν υπάρχει κάτι να πω. Ο κόσμος ξέρει ποιος ήταν ο σύζυγός μου και τι έκανε».

Οργισμένη είναι η θέση της Καίτης Γκρέυ, που το όνομά της είχε συνδεθεί με τον Στέλιο Καζαντζίδη. «Ό,τι και να λένε δεν μπορούν οι καινούργιες να φτάσουν τα δικά μας τραγούδια. Την Πάολα δεν την γνωρίζω προσωπικά και δεν έχω ακούσει πώς τραγουδά ζωντανά σε μαγαζί. Όμως την άκουσα στον Σπύρο Παπαδόπουλο και δεν μου είπε τίποτα».

Στην εκπομπή «Όλα Καλά» μίλησε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που σχολίασε: «Άστοχες οι δηλώσεις της. Δηλώσεις με… σπασμένα φρένα. Εγώ είμαι φαν της Πάολα, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, αλλά αν την είχα απέναντί μου θα της έλεγα “τι ήπιες κορίτσι μου;”. Θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο Στέλιος Καζαντζίδης είναι ο Μέγας Αλέξανδρος του λαϊκού τραγουδιού. Τραγούδησε όσο κανείς άλλος για τη ρωμιοσύνη.

Ήταν ο ίδιος η ρωμιοσύνη. Από εκεί και πέρα, μηδενίζοντας την εποχή εκείνη είναι σαν να μηδενίζεις τους μεγάλους τραγουδιστής εκείνης της εποχής γιατί δεν ήταν μόνο ο Στέλιος. Πρέπει να το ακούν ιδιαίτερα κάποιες τραγουδίστριες, οι οποίες κάνουν καριέρα ξεβράκωτες. Και θέλω να πω στην κα.

Πάολα στα ποτ πουρί που την ακούω και τη θαυμάζω, πολλά τραγούδια είναι του Στέλιου Καζαντζίδη. Άρα είναι διαχρονικός και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν μιλάμε για τον Καζαντζίδη».