Κιμ Καρντάσιαν για την ώρα της ληστείας: "Φορούσα ένα μπουρνούζι και ήμουν γυμνή από κάτω"

17.01.2017
Πέρασαν τρεις μήνες από τη στιγμή που άγνωστοι μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 34χρονη ριάλιτι σταρ στο Παρίσι και τη λήστεψαν υπό την απειλή όπλου και σήμερα, ενώ έχουν ήδη γίνει συλλήψεις και έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, δόθηκε στη δημοσιότητα η κατάθεσή της, στην οποία περιγράφει όλα όσα έζησε εκείνο το βράδυ.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ληστεία κοσμημάτων από ιδιώτη στη Γαλλία τα τελευταία είκοσι χρόνια. Θύμα η Κιμ Καρντάσιαν. Το συμβάν καταγράφηκε τα ξημερώματα της 3ης Οκτωβρίου του 2016, όταν, τουλάχιστον πέντε ένοπλοι την ακινητοποίησαν και, αφού την κλείδωσαν στο μπάνιο, άρπαξαν κοσμήματα αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ και διέφυγαν.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η ίδια στους αστυνομικούς και δημοσιεύει η Le Journal du Dimanche, άκουσε βήματα έξω από το διαμέρισμα και, όταν ρώτησε ποιος είναι, δεν πήρε απάντηση. Η ίδια κάλεσε τον σωματοφύλακά της και, μόλις έκλεισε το τηλέφωνο, εμφανίστηκαν μπροστά της δύο άντρες, που φορούσαν jackets αστυνομικών και γυαλιά του σκι.

«Έβγαλε το όπλο μπροστά μου. Πήρε το δαχτυλίδι. Φορούσε γάντια. Με ρώτησε πού είναι τα κοσμήματα και τα χρήματα. Με άρπαξαν και με πήγαν στην είσοδο. Φορούσα ένα μπουρνούζι και ήμουν γυμνή από κάτω. Στη συνέχεια, με πήγαν πίσω στο δωμάτιο και με έσπρωξαν πάνω στο κρεβάτι. Εκεί μου έδεσαν τα πόδια με πλαστικό καλώδιο, μου έδεσαν με κολλητική ταινία τα χέρια και μου έκλεισαν το στόμα. Με μετέφεραν στο μπάνιο μου και, για να είμαι ακριβής, στην μπανιέρα».

Αυτά περιέγραψε μεταξύ άλλων η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία στις πρώτες καταθέσεις είχε παραδεχτεί ότι φοβήθηκε πως οι ένοπλοι θα τη βίαζαν. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, όμως έφυγαν με μεγάλη "λεία" από το διαμέρισμά της.

Μετά το συμβάν, η Κιμ και ο Κάνιε απέλυσαν τον υπεύθυνο ασφαλείας τους, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες στους οποίους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες είναι και ο αδελφός του σοφέρ της. Αναμένονται νεότερα επί της υπόθεσης.