Ελένη Βιτάλη: 7,5 χρόνια ζευγάρι με τον προσωπικό οδηγό της [photo]

17.01.2017
Τρελά ερωτευμένη είναι τα τελευταία χρόνια η διάσημη ελληνίδα τραγουδίστρια με έναν άντρα που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, "τη λατρεύει, τη φροντίζει και είναι πάντοτε δίπλα της προλαβαίνοντας κάθε επιθυμία της".

Ιδιαίτερα χαμηλών τόνων η παρουσιά της, δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή για σχόλια στην προσωπική της ζωή η Ελένη Βιτάλη, οπότε και η σχέση της δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και του Ηλία Μαραβέγια, τα τελευταία 7,5 χρόνια η τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη και διατηρεί σχέση με τον προσωπικό της οδηγό.

Η Ελένη Βιτάλη και ο Τέλης Κουτσούκος, ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε συχνά πυκνά στα επαγγελματικά ραντεβού της, είναι ζευγάρι, με την ίδια το 2015 να μην αρνείται να παραδεχθεί πως είναι ερωτευμένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο αγαπημένος της κατάγεται από τα Κρέστενα Ηλείας και την γνώρισε κατά τη διάρκεια μιας κούρσας με το ταξί του. Η συμπάθεια υπήρξε αμοιβαία από την πρώτη στιγμή. Το φλερτ ήρθε λίγο αργότερα κι από ένα σημείο και μετά η Ελένη άρχισε να κυκλοφορεί μόνο με το ταξί του.

Ούσα χαμηλών τόνων, η τραγουδίστρια φρόντισε να κρατήσει το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Χρειάστηκε να περάσουν έξι χρόνια μέχρι να μιλήσει γι’ αυτόν δημόσια, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία για εκείνον ή για την επαγγελματική ιδιότητά του.

Στη φωτογραφία, το ζεyγάρι από περσινή κοινή τους, εμφάνιση στο θέατρο Παλλάς.