Γνωστή ελληνίδα ηθοποιός: "Πούλησα τα χρυσαφικά μου για να ζήσω"

17.01.2017
Γνωστή ελληνίδα ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή και την καριέρα της. Εξομολογήθηκε μάλιστα πως κάποια από τα "οχι" της στοίχισαν οικονομικά μιας και αναγκάστηκε μέχρι και τα κοσμηματά της να πουλήσει για να ζήσει αλλά δεν μετανιώνει καθώς οι καριέρες δε χτίζονται με τα "ναι".

Ο λόγος για τη Σόφη Ζανίνου που μιλώντας τον Λάζο Μαντικό στον ΑΡΤ 90,6 FM μεταξύ άλλων είπε:

«Δύο βήματα μπροστά με πήγε η συνάντηση μου με τον Γιώργο Μαρίνο στη Μέδουσα! Ενώ χόρευα και τραγουδούσα, από εκεί είδαν περισσότεροι το ταλέντο μου. Μου έβαλε τη σφραγίδα μου. Δύο βήματα πίσω με πήγε μια πρόσφατη προσωπική μου υπόθεση που δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Τα επαγγελματικά μου πάντα πήγαιναν καλά γιατί προσπαθώ να κάνω σωστές επιλογές.

Ποτέ δεν έχω κάνει δεύτερα πράγματα. Έχω πεινάσει στη ζωή μου, έχω φτάσει σε σημείο να πουλήσω τα χρυσαφικά μου τρεις φορές γιατί έχω πει όχι σε δουλειά που δεν μου ταίριαζε. Έχω γίνει τόσο σκληρή από τη ζωή που ειλικρινά δεν με τρομάζει τίποτα.

Το μόνο που με τρομάζει είναι το θέμα της υγείας της δικής μου και των γύρω μου. Είμαι αγωνίστρια! Καριέρα κάνεις με τα όχι, όχι με τα ναι! Την περίοδο με τις βίντεο κασέτες την δεκαετία του 80 έδιναν πολλά χρήματα. Δεν έκανα ούτε μια, γιατί ήξερα ότι επειδή ήταν ελαφρώς πρόχειρες δουλειές ήξερα ότι θα με κυνηγούν μια ζωή»