Ο Έλβις ζει: Ιδού η φωτογραφία-πειστήριο [Photo]

16.01.2017
O "Bασιλιάς" βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Μέμφις, στις 17 Αυγούστου 1977, σε ηλικία μόλις 42 ετών. Από εκείνη τη στιγμή, μεγάλη μερίδα θαυμαστών του ισχυρίζονται με πάθος ότι δεν έχει πεθάνει ποτέ.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις, η πιο πρόσφατη, καταγράφηκε πρόσφατα στην Graceland, το ιστορικό σπίτι του Έλβις Πρίσλεϊ, την ημέρα που θα γιόρταζε τα 82α γενέθλιά του, στις 8 Ιανουαρίου.

Η φωτογραφία που τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδυκτίου απεικονίζει έναν μεγαλόσωμο άντρα με λευκά μαλλιά και μούσι, που σύμφωνα με πολλούς θαυμαστές του "Βασιλιά" θα μπορύσε άνετα να είναι ο ίδιος, επιστρέφοντας "στον τόπο του εγκλήματος".

Σύμφωνα με την επικρατέστερη σχτική "θεωρία συνωμοσίας", ο Έλβις "έστησε"¨τον θάνατό του ως τη μόνη λύση για να ξεφύγει από μια άκρως πιεστική ζωή στην οποία είχε εγκλωβιστεί παρά τη θέλησή του.

Εσείς τι λέτε;

Πάντως, για την ιστορία, ο Έλβις δεν είναι ο μόνος θρυλικός νεκρός για τον οποίο ο κόσμος πιστεύει ότι ζει ακόμη. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο και θυμηθείτε τους όλους.