Τι γύρευε ο Τζον Στάμος στο Κακούρι Αρκαδίας [photos]

16.01.2017
Είδωλο των εφήβων τη δεκαετία του '80, ένας από τους πιο αγαπημένους Ελληνοαμερικανούς σταρ του Χόλιγουντ αλλά και ο πιο όμορφος Ελληνας του κόσμου σύμφωνα με τον Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζον Στάμος επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για τα γυρίσματα μιας ταινίας-ντοκιμαντέρ για τη ζωή του καταγράφοντας παράλληλα την ιστορία της οικογένειάς του.

Για μια ολόκληρη εβδομάδα ο διάσημος ηθοποιός ανέβαζε στα social media φωτογραφίες από μνημεία και ομορφιές της χώρας μας, τα οποία συνόδευαν άκρως κολακευτικά σχόλια για τον ελληνικό πολιτισμό, και όπως ήταν φυσικό το Διαδίκτυο πήρε φωτιά ενώ η Ελλάδα ανακάλυψε τον καλύτερο διαφημιστή της...

Τις τελευταίες ημέρες χιλιάδες θαυμαστές του ανά τον κόσμο καθώς και ο Τύπος αναρωτιούνται για τον λόγο της επίσκεψής του μέσα στο καταχείμωνο. Εκείνος τους απάντησε με νέες φωτογραφίες, χωρίς όμως να τους δώσει την παραμικρή πληροφορία.

So many stories in these beautiful Greek faces. Leaving a piece of my heart, but I will be back for more. Thank you Greece and all my new friends. 🇬🇷

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης John Stamos (@johnstamos) στις

Το «Εθνος της Κυριακής» κατάφερε να μιλήσει με ανθρώπους που συνάντησαν τον σταρ, οι οποίοι μας αποκάλυψαν ότι ο Τζον Στάμος, στο πλαίσιο αφιερώματος στη ζωή του, πραγματοποίησε ένα on camera οδοιπορικό στην Ελλάδα και κυρίως στο Αρτεμίσιο Αρκαδίας, γνωστό και ως Κακούρι, το χωριό από το οποίο κατάγεται ο παππούς του Γιάννης Σταματόπουλος.

Τον Στάμο συνόδευε μεγάλο συνεργείο καθώς και σωματοφύλακες.

Διαβάστε περισσότερα στο 'Εθνος