Οριστικό διαζύγιο για Τζόνι Ντεπ & Άμπερ Χερντ: Οι επίσημες δηλώσεις τους

14.01.2017
Οι τίτλοι τέλους στον γάμο του διάσημου ζεύγους έπεσαν και επίσημα πια. Ο χωρισμός τους δεν ήρθε με τον καλύτερο τρόπο, όμως περνά πια στο παρελθόν. Ιδού πώς σχολίασαν οι δυο πλευρές το γεγονός.

H Άμπερ Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Τζόνι Ντεπ τον περασμένο Μάιο, υποστηρίζοντας ότι την κακομεταχειριζόταν σε όλη τη διάρκεια του μόλις 15 μηνών γάμου τους, με αποκορύφωμα έναν καβγά τον Μάιο κατά τον οποίο της πέταξε στο πρόσωπο ένα κινητό τηλέφωνο και έσπασε διάφορα αντικείμενα στο διαμέρισμά της.

Εκείνη τον κατηγορούσε για ενδοοκογενειακή βία, εκείνος με τη σειρά του, για οικονομικό εκβιασμό. Η κατάσταση σίγουρα δεν ήταν... ρόδινη και έληξε την Παρασκευή επίσημα.

"Είναι μια υπέροχη μέρα. Το μόνο που ήθελε η Άμπερ ήταν το διαζύγιο και τώρα το έχει. Χρησιμοποιώντας τα λόγια του στρατηγού Φορντ 'ο μακρύς μας εθνικός εφιάλτης πέρασε'", δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Άμπερ, Πιρς Ο' Ντόνελ στο περιοδικό People.

"Eίμαστε όλοι ευχαριστημένοι που αυτό το δυσάρεστο κεφάλαιο στις ζωές του κ. Ντεπ και της οικογένειάς του βρίσκεται πίσω τους", δήλωσε από την πλευρά της η Λόρα Ουάσερ, δικηγόρος του Ντεπ.

Στα έγγραφα, που κατατέθηκαν χθες σε δικαστήριο το Λος Άντζελες, περιγράφονται λεπτομερώς πώς θα χωριστούν τα περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν από το ζευγάρι στη διάρκεια του γάμου, καθώς και η συμφωνία βάσει της οποίας ο 53χρονος Ντεπ θα πληρώσει το ποσό των 7 εκατ. δολαρίων στην 30χρονη Χερντ. Η ίδια έχει έχει πει πως θα διαθέσει το ποσό αυτό σε φιλανθρωπίες.

Συγκεκριμένα, έχει πει πως θα μοιράσει εξίσου το ποσό των 7 εκατομμυρίων δολαρίων που θα πάρει από το διαζύγιο ανάμεσα στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (ACLU) και το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Λονς Άντζελες.