Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σοουμπίζ γνωρίστηκε μέσω Facebook!

13.01.2017
Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ αν και φροντίζουν και καταφέρνουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιόητας. Σε πρόσφατη όμως συνέντευξη μαθαίνουμε μια λεπτομέρεια της σχέσης τους που δε γνωρίζαμε: η γνωριμία ήρθε μέσα από τα Social Media.

Ο λόγος για τον Κώστα Σόμμερ και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Την αποκάλυψη έκανε η κατά 18 χρόνια μικρότερη του Σόμερ Παναγιωτακοπούλου μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα».

Όπως είπε:

"Γνωριστήκαμε μέσω facebook. Με είχε δει σε μια εκπομπή στην τηλεόραση και μου έστειλε ένα πολύ ευγενικό, χαλαρό μήνυμα. Ξεκινήσαμε να μιλάμε και μετά από λίγο καιρό κανονίσαμε να βγούμε".

Αναφορικά με τη διαφορά ηλικία τους, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αναφέρει πως πάντα είχε μεγαλύτερους συντρόφους από την ίδια μιας και δε μπορούσε να συνυπάρξει ποτέ με συνομιλήκους ενώ για τον η σχέση τους έχει μέλλον, απαντάει:

"Τώρα, για το αν η σχέση μας είναι σοβαρή από τη στιγμή που ζούμε μαζί, θα σου πω ότι εγώ δεν είμαι μαζί με τον Κώστα για πλάκα. Η σχέση μας είναι μεν σοβαρή, αλλά πού θα καταλήξει κανείς δεν το γνωρίζει.