Ο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1: Η ανακοίνωση & η αλήθεια για την Μαρία Χούκλη

12.01.2017
Το κανάλι του Αμαρουσίου ανακοίνωσε με ένα λιτό δελτίο Tύπου 22 λέξεων την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017».

Στην τελευταία του τηλεοπτική συνεργασία, ο δημοιογράφος εμφανιζόταν στο Star ως σχολιαστής, με τη Μάρα Ζαχαρέα να είναι η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων.

Πλέον, ο δημοσιογράφος επιστρέφει στο ρόλο του anchorman. Οι πληροφορίες λένε ότι θα συνεργαστεί με τον επικεφαλής του ενημερωτικού τμήματος του σταθμού, Γιάννη Μιχελάκη (γενικό διευθυντή ενημέρωσης ΑΝΤ1), και φυσικά τον Στρατή Λιαρέλλη (διευθύνοντα σύμβουλο ΑΝΤ1).

Ο χαρακτήρας του δελτίου δεν πρόκειται να αλλάξει, αφού ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν θα φιλοξενεί σχολιαστές. Η ώρα μετάδοσης του δελτίου θα παραμείνει ίδια (19.00), ενώ εκεί που πρόκειται να δούμε κάποιες αλλαγές θα είναι στα χρώματα και τις γραμματοσειρές, στα οποία θα γίνει κάποιο ελαφρύ φρεσκάρισμα. Ο ΑΝΤ1 είναι το πέμπτο κατά σειρά κανάλι με το οποίο θα συνεργαστεί ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης. Είχαν προηγηθεί το Mega, ο Alpha, το Alter και το Star.

Πηγή People

Σε ό,τι αφορά τη Μαρία Χούκλη, σε έντονα συγκινησιακό κλίμα χαιρέτησε τους συναδέλφους της το βράδυ της Τρίτης, οπότε και ολοκλήρωσε την συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Η δημοσιογράφος κρατώντας χαμηλούς τόνους αποφάσισε να αποχωρήσει και να μην παραμείνει στον σταθμό σε άλλο πόστο - όπως της προτάθηκε από την Διοίκηση, με την οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.