Όπρα Γουίνφρεϊ: "Έτσι έχασα 19 κιλά"

12.01.2017
Είναι γνωστή η "μάχη" που δίνει με τα κιλά η ισχυρή κυρία των ΜΜΕ εδώ και χρόνια. Σε αυτή την τελευταία, όμως, στέφθηκε νικήτρια και πολύ το καμαρώνει.

Με ένα πολύ χαρούμενο εξώφυλλο και αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, γιορτάζει τα 19 κιλά που έχασε μέσα σε 17 μήνες η Όπρα Γουίνφρεϊ ενώ τονίζοντας «Επιτέλους συμφιλιώθηκα με το φαγητό», εξηγεί πώς τα κατάφερε.

Όπως αποκάλυψε αρχικά η 62χρονη μεγιστάνας του Τύπου, το 2015 ήταν αποφασισμένη να ξεκινήσει δίαιτα όμως ένας τραυματισμός στον αστράγαλο της στέρησε τις ελπίδες, ρίχνοντάς την και ψυχολογικά.

«Έτρωγα πολύ και δεν κινούμουν. Είχα μία ακόμη περιπέτεια με το βάρος μου», εξομολογείται για το δύσκολο διάστημα που είχε στο περιοδικό. Αυτό που άλλαξε τα πάντα όμως ήταν ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε από τους Weight Watchers. Πρόκειται για έναν οργανισμό με βάση την Αμερική, που ασχολείται με παροχή προϊόντων αλλά και υπηρεσιών για αδυνάτισμα.

Τη μία μέρα της πρότειναν μία συμφωνία την οποία και απέρριψε. Η Όπρα διαπραγματεύτηκε, ζητώντας να αγοράσει το 10% της εταιρείας! Πλέον 17 μήνες μετά η 62χρονη παρουσιάστρια έχει χάσει ακριβώς 19.2 κιλά.

«Ήταν η ευκολότερη μέθοδος που έχω ακολουθήσει ποτέ μου. Ποτέ δεν έχω στερηθεί το παραμικρό από τα γεύματά μου», επισημαίνει. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της διατροφής όπως αποκαλύπτει έφαγε ψωμί αλλά και πατατάκια! Το πιο σημαντικό όμως που τονίζει και η ίδια είναι πως πλέον τρώει πιο υγιεινά και κατάφερε να «συμφιλιωθεί» με το φαγητό.

Μετά την εμπειρία της αυτή, έγραψε βέβαια και ένα βιβλίο, όπου μοιράζεται τις γνώσεις που απέκτησε με όλο το κόσμο.