Τζούλια Αλεξανδράτου: Ποινή φυλάκισης πέντε ετών για το ροζ DVD

10.01.2017
Όταν το 2010 είχε κυκλοφορήσει το πρώτο ροζ DVD με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Ίαν Σκοτ, εκτός από τον σάλο που είχε ξεσπάσει, ξεκίνησε και μια δικαστική αντιδικία με την εταιρεία παραγωγής Sirina Entertainment.

Η Τζούλια είχε δηλώσει πως επρόκειτο για sex tape που κλάπηκε και διέρρευσε εν αγνοία των πρωταγωνιστών του και δεν είχε κρύψει τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός. Οι δηλώσεις της, όμως, προκάλεσαν την παρέμβαση του ΣΔΟΕ που κάλεσε για έλεγχο τόσο την ίδια, όσο και την Sirina.

Στην κατάθεσή της η Τζούλια είχε ισχυριστεί πως δεν είχε κάνει κανένα ιδιωτικό συμφωνητικό με την εταιρεία παραγωγής και δεν είχε εισπράξει αμοιβή γι’ αυτό και ότι η ταινία δεν ήταν για εμπορικούς λόγους.

Αντίθετα, ο Δημήτρης Σιρινάκης κατέθεσε το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει η Αλεξανδράτου για το DVD έναντι αμοιβής, 150.000 €. Στο δικαστήριο οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ κατέθεσαν ότι η Τζούλια είχε κάνει ψευδή δήλωση με την εταιρία Sirina να αθωώνεται αφού φάνηκε πως ήταν σε όλα νόμιμη όσον αφορά την συνεργασία της με το μοντέλο.

Έτσι, σύμφωνα με την Espresso, χθες Δευτέρα 9 Ιανουαρίου το πρωί, επιβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στην Τζούλια ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή, κρίνοντάς τη ένοχη για ψευδή υπεύθυνη δήλωση σε δημόσια Αρχή επί σκοπού φοροδιαφυγής.