Κώστας Σόμμερ για Μπραντ Πιτ: "Κοιταζόμασταν στα μάτια και ήρθε να μου μιλήσει"

08.01.2017
Ο Έλληνας ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Αγορά για την προσπάθεια που έκανε να ανοίξει την καριέρα του στην Αμερική αλλά και την απίθανη γνωριμία του με τον Χολιγουντιανό σταρ

Ο Κώστας Σόμμερ απάντησε μεταξύ άλλων σε ερώτηση για το αν τον ενόχλησαν τα καυστικά σχόλια που ακούστηκαν περί της καριέρας του στο εξωτερικό. "Όχι, καθόλου. Ενοχλούμαι, όμως, για τους συναδέλφους που κάνουν μια προσπάθεια στο εξωτερικό και γράφουν διάφορα γι’ αυτούς. Πολλοί ήταν οι Έλληνες ηθοποιοί που τα παράτησαν στο Λος Άντζελες με τον φόβο μήπως τους κράξουν τα μέσα στη χώρα μας. Αν, δηλαδή, η Όπρα έκανε πρόταση σε έναν Έλληνα δημοσιογράφο να πάει στην Αμερική και να δουλέψει μαζί της, δεν θα το έκανε; Θα το έκανε τρέχοντας. Με την ίδια ακριβώς λογική το κάνουν, λοιπόν, και οι ηθοποιοί μας. Το θέμα είναι ποιος έχει τα κότσια να το παλέψει στο εξωτερικό"

Και βέβαια, κάποια στιγμή, ρωτήθηκε για τα μεγάλα ονόματα που γνώρισε και ποιο το έκανε καλύτερη εντύπωση. Η απάντηση ήταν κάθετη. Ο Μπραντ Πιτ. Και ιδού πώς γνωρίστηκαν.

"Ως άνθρωπος, προσωπικότητα και αύρα, ο Μπραντ Πιτ. Ήταν να συνεργαστούμε μαζί σε ένα project, το οποίο τελικά δεν έγινε ποτέ. Βρεθήκαμε ένα βράδυ σε ένα πάρτι και περίμενα υπομονετικά μέχρι να μας συστήσουν. Κοιταζόμασταν στα μάτια και ήρθε να μου μιλήσει από μόνος του, λέγοντάς μου: 'Εσύ είσαι αυτός ο Έλληνας που θα παίξουμε μαζί;'. Είναι παιδαράς κι έχει εκτόπισμα μεγάλο"