Δύσκολες ώρες για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη -Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

07.01.2017
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια με την καρδιά του ο διάσημος μουσικός τον έφεραν τις πρώτες μέρες του χρόνου στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Από το πλευρό του δεν έχει φύγει λεπτό η σύζυγός του, Άννα Βαγενά.

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες ο Λουκιανός Κηλαδηόνης λόγω καρδιακής ανεπάρκειας.

Ο γνωστός τραγουδιστής εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του και το 1994 είχε υποβληθεί σε μπάι - πας καρδιάς. Το Γενάρη 2002 είχε όμως και νέο επεισόδιο με την καρδιά το οποίο και ξεπέρασε. Μάλιστα και τον Οκτώβρη του 2016 βρέθηκε στο νοσοκομείο για να ακολουθήσει μια θεραπεία για την καρδιά του.

Σε συνέντευξη μάλιστα που είχε δώσει στην Real Life εκείνη τη χρονιά είχε αποκαλύψει για τα χρόνια προβλήματα με την καρδιά του: “Κατ' αρχήν, το '94 μου έκανε ένα μπαϊμπάς ο υπέροχος Γιακούμπ. Από τότε μέχρι τον περασμένο Γενάρη (σ.σ. του 2012), οπότε είχα το καινούργιο επεισόδιο με την καρδιά μου, οι γιατροί μου έλεγαν "Περπάτα, κόψε το τσιγάρο, μην πίνεις.". Αλλά εγώ συνέχισα να κάνω αυτά που ήξερα και δεν άλλαξα τίποτα στη ζωή μου, βαρέθηκα να ασχολούμαι με το τι ακριβώς πρόβλημα έχω και είπα "Αυτός είμαι, όσο ζήσω, όσο πάει!". Το '94 είχαν φράξει μερικές βασικές αρτηρίες, τις οποίες αντικατέστησαν στο χειρουργείο.

Και ορισμένες από αυτές έφραξαν ξανά. Υπάρχει όμως, μια καλή, η οποία λειτουργεί ακόμα. Μου είπε πρόσφατα μια καρδιολόγος: "Ρε συ, Λουκιανέ, έχεις κλειστή τη Συγγρού και τη Σταδίου, αλλά υπάρχει ακόμα η Πανεπιστημίου η οποία δουλεύει. Μπορείς να κόβεις δρόμο από κει.". Από το '94 και μετά έπαθα και καρκίνο στον πνεύμονα, αλλά ούτε σ' αυτή την περίπτωση μάσησα."

Πηγή: Tlife