Δείτε πόσο πολύ έχει αλλάξει το αγοράκι από την ταινία «6η Αίσθηση» [photos]

05.01.2017
Το ψυχολογικό θρίλερ «6η Αίσθηση» έκανε πασίγνωστο τον αξιολάτρευτο και ταλαντούχο 11χρονο τότε Χάλεϊ Τζόελ Όσμεντ. Η φράση του «I see dead people» (Βλέπω νεκρούς) έγινε μία από τις πιο διάσημες κινηματογραφικές ατάκες.

Τα χρόνια πέρασαν και ο Τζόελ στα 28 του χρόνια είναι αρκετά αγνώριστος, ενώ για τις ανάγκες ταινίας στην οποία υποδύεται έναν ναζί, χρειάστηκε να πάρει και αρκετά κιλά.

Η Έκτη Αίσθηση είναι ένα αμερικανικό ψυχολογικό θρίλερ, παραγωγής 1999, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν. Με τους Μπρους Γουίλις, Χάλεϊ Τζόελ Όσμεντ, Τόνι Κολέτ και Ολίβια Γουίλιαμς. Κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 6 Αυγούστου 1999 και απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από τους κριτικούς, με τους περισσότερους να επαινούν τις ερμηνείες, το σενάριο και το φυσικά το απόλυτα ανατρεπτικό φινάλε. Έγινε τεράστια εισπρακτική επιτυχία αποφέροντας 672,8 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και έλαβε έξι υποψηφιότητες για Όσκαρ, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Β' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της Τόνι Κολέτ και Β' Ανδρικού Ρόλου για τον Χάλεϊ Τζόελ Όσμεντ.