15 διάσημοι της showbiz που τους λήστεψαν οι ίδιοι τους οι γονείς! [photos]

07.01.2017
Τα να ζεις μέσα στη χλιδή και τις ανέσεις θεωρείται για τους περισσότερους απλώς... ευλογία. Εκτός βέβαια και αν ο διάσημος που φέρνει όλα αυτά τα λεφτά στο σπίτι είναι ανήλικος με διψασμένους για χρήμα και ηθικά διαβρωμένους γονείς.

Ο κανόνας είναι βέβαια ότι οι γονείς θα κάνουν τα πάντα για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή προσοχή για τα συμφέροντα των παιδιών τους, αλλά όταν στην μέση εμφανίζονται πακτωλοί χρημάτων πολλές φορές τα πράγματα παίρνουν μια διαφορετική τροπή.

Άλλωστε είναι συχνό το φαινόμενο να προσπαθούν τα ανήλικα να αποτραβηχτούν από την κηδεμονία των γονιών τους μέσω δικαστικών αντιπαραθέσεων, όταν αντιλαμβάνονται ότι οι γονείς τους προσπαθούν να τους εκμεταλλευτούν

Εδώ έχουμε καταρτίσει μια λίστα με διάσημα παιδιά που πριν ενηλικιωθούν έδωσαν μάχες, είχαν αντιπαραθέσεις και γενικά προσπάθησαν να σωθούν από την λαιμαργία και την προσπάθεια των γονιών τους να κάνουν την μεγάλη ζωή εις βάρος τους, κλέβοντας τα χρήματά τους ή ακόμα χειρότερα την παιδική τους ζωή αναγκάζοντάς τα να δουλεύουν για το δικό τους συμφέρον.