Μπραντζελίνα: Συνεχίζεται η διαμάχη στις δικαστικές αίθουσες

05.01.2017
Ποιος φανταζόταν πως Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί όχι μόνο θα χώριζαν αλλά θα κονταροχψτυπιούνταν στις δικαστικές αίθουσες εξαπολύοντας βέλη ο ένας στον άλλο; Η δικαστική διαμάχη δεν έχει τέλος με τους δικηγόρους του ζευγους να δίνουν τη δική τους μάχη στις δικαστικές αίθουσες.

Μετά το αίτημα της πλευράς του Πιτ να κλείσει ο φάκελος με τα όσα έγιναν στην πτήση όπου ο μπαμπάς Μπραντ επιτέθηκε λεκτικά στον Μάντοξ, η πλευρά της Τζολί αποδέχτηκε την πρόταση προς όφελος των παιδιών, εκμεταλλευόμενη όμως το γεγονός.

Η Αντζελίνα Τζολί δέχθηκε το αίτημα του Πιτ προς ώφελος των παιδιών τους, με τη δαιμόνια δικηγόρο των ακριβών διαζυγίων Laura Wasser που έχει αναλάβει να την εκπροσωπήσει, να δίνει τη δική της ερμηνεία σε μια μάχη επιμέλειας που δεν μοιάζει να καταλαγιάζει.

Είναι εξωφρενικό εκ μέρους του Πιτ να κατηγορεί την Αντζελίνα Τζολί ότι προσπαθεί να βγάζει τα άπλυτα της οικογένειας στη φόρα. Ο Μπραντ Πιτ θέλει να σφραγιστεί ο φάκελος για να μην μάθει ο κόσμος την αλήθεια σχολίασε η δικηγόρος της Τζολί.