Νέα στοιχεία για το τροχαίο Παντελίδη δείχνουν γυναίκα στο τιμόνι;

05.01.2017
Νέα πορίσματα πραγματογνωμόνων βγαίνουν στην επιφάνεια ενισχύοντας τις φωνές που θέλουν γυναίκα στο τιμόνι του τζιπ το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τον γενετιστή και μοριακό βιολόγο Γιώργο Φίτσιαλο, που έχει οριστεί από τους συγγενείς του τραγουδιστή η τεχνικός σύμβουλός τους, το μοριακό υλικό του Παντελή Παντελίδη ανιχνεύεται στη θέση του συνοδηγού ενώ δεν υπάρχει γεντικό υλικό άλλου προσώπου στην ίδια θέση.

Όπως γράφεται μέσα στο 26λιδο πόρισμα στη θέση πίσω από τον συνοδηγό, όπου καθόταν η Μίνα Αρναούτη, η οποία είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά, υπάρχει επίσης ένα και μοναδικό, γένους θηλυκού, γενετικό αποτύπωμα. Στη θέση του οδηγού έχουν γίνει δειγματοληψίες στο τιμόνι και το κάθισμα, όπου, όπως αναμενόταν άλλωστε, βρέθηκε το DNA του Παντελίδη, αφού ο τραγουδιστής είχε σίγουρα οδηγήσει το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου. Το θέμα ήταν αν θα βρεθεί και DNA δεύτερου ατόμου, ειδικά στο τιμόνι, που θα σήμαινε ότι είχε έρθει σε επαφή με το τιμόνι άλλο άτομο πλην του Παντελή Παντελίδη.