Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ποζάρει με τον σύντροφό της: "Δεν με ερωτεύτηκε για τα οπίσθιά μου" [photo]

30.12.2016
Η διάσημη ραδιοφωνική παραγωγός φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σιλβεστρίδη, ενώ μιλούν μαζί για τη σχέση τους που μετρά 15 χρόνια και τον γάμο από τον οποίο εκείνη διακρώς αρνείται.

Στο περιοδικό You έδωσαν κοινή συνέντευξη η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Σιλβεστρίδης και τα είπαν όλα, ενώ πόζαραν πρώτη φορά μαζί.

«Ο Αλέξανδρος με ερωτεύτηκε για τη φωνή μου και όχι για τα οπίσθιά μου» τονίζει η Μάγκυ, μιλώντας για τον άνδρα που θέλει να την παντρευτεί και της κάνει πρόταση γάμου κάθε λίγο και λιγάκι. «Οταν την γνώρισα δεν ήξερα ότι φημιζόταν για τα οπίσθιά της» λέει ο Αλέξανδρος στη συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό You.

«Μάλιστα όταν βγήκαμε το πρώτο ραντεβού με ρώτησαν κάποιοι φίλοι μου αν όντως τα οπίσθιά της ήταν τόσο ωραία και έμεινα άφωνος γιατί πραγματικά δεν ήξερα. Τους είπα: Συγγνώμη παιδιά, έχουμε πιει, έχουμε φάει με την κοπέλα, περνάμε ωραία αλλά δεν έχω παρατηρήσει ότι αυτό το σημείο της είναι τόσο καλό», τονίζει.

Η Μάγκυ λέει για τον Αλέξανδρο: «Είναι ο ιδανικός σύντροφος και πατέρας. Λέω καμιά φορά: Είμαι τρελή; Εχω τον ιδανικό άνδρα και δεν έχω κάνει ακόμα παιδί μαζί του; Μάλλον δεν ήμουν φτιαγμένη για να κάνω παιδί» προσθέτει.

Σε ερώτηση αν της έχει κάνει πρόταση γάμου απαντά:

«Της έχω ήδη κάνει. Επειδή έχει κάνει ήδη ένα γάμο, φοβάται να μπει ξανά σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ είχα κάνει μόνο πολιτικό γάμο και δεν έχω ζήσει αυτή την εμπειρία. Δεν μου αρέσουν οι γάμοι με 3.000 καλεσμένους, αλλά θα ήθελα να πάω σε ένα εκκλησάκι σε ένα νησί με την Μάγκυ και να την παντρευτώ».

Ωστόσο εκείνη αποφεύγει να απαντήσει. «Δεν έχω πει ούτε ναι ούτε όχι. Κάθε μήνα μου κάνει μια πρόταση γάμου» τονίζει.

Ωστόσο ο Αλέξανδρος επιμένει: «Θα είμαι με μπαστουνάκι και θα την ρωτάω ακόμα: Θέλεις να με παντρευτείς;»

Πηγή: protothema