Μενεγάκη: Όλες οι λεπτομέρειες από τη γιορτή της μικρής Μαρίνας

19.07.2016
Τη γιορτή της είχε η μικρή Μαρίνα στις 17 Ιουλίου και δεν υπήρχε περίπτωση η Ελένη Μενεγάκη να μην έχει ετοιμάσει κάτι πολύ ξεχωριστό για την κορούλα της.

Σύμφωνα με το youweekly.gr, όλη η οικογένεια μαζεύτηκε στην Άνδρο. Ο αδερφός της Ελένης, Θοδωρής Μισόκαλος είχε μαρτυρήσει μέσω Instagram ότι βρισκόταν στο νησί, ενώ το παρών έδωσαν η μητέρα της παρουσιάστριας, Ζέτα Μισόκαλου, ο άντρας της Στέλιος, οι γονείς του Μάκη, Δημήτρης και Λιλίκα Παντζοπούλου, αλλά και οι δύο κόρες της Ελένης από τον πρώτο της γάμο, Λάουρα και Βαλέρια Λάτσιου.

Μάλιστα, όλοι είχαν πάει στα Άχλα τρεις μέρες νωρίτερα. Το γλέντι ξεκίνησε από το πρωί της 17ης Ιουλίου με τους οργανοπαίχτες να δίνουν τον ρυθμό και κράτησε μέχρι το βράδυ, ενώ από το εορταστικό τραπέζι δεν έλειπε απολύτως τίποτα.

Στη γιορτή παραβρέθηκε και ο ηγούμενος Ευδόκιμος που ευλόγησε το γεύμα εκείνης της μέρας, ο οποίος γνωρίζει την οικογένεια του Μάκη Παντζόπουλου εδώ και 40 χρόνια, ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελένη Μενεγάκη.

Φυσικά, όλες τις ημέρες η παρουσιάστρια ήταν φιλική και κερνούσε γλυκά κι όχι μόνο όλους όσους την πλησίαζαν για να της ευχηθούν για τη μικρή Μαρίνα.