Η Μίλα Κούνις ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και "παραμιλά" για τον Άστον [photos]

06.07.2016
Συνέντευξη και εξώφυλλο για το περιοδικό "Glamour" αυτό τον μήνα χαρίζει η διάσημη ηθοποιός που αυτό τον καιρό περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

Η Μίλα Κούνις είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο αυτή τη στιγμή και τυγχάνει πανευτυχής στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου, Άστον Κούτερ με τον οποίο έχουν μαζί ήδη μια κορούλα και περιμένουν να της χαρίσουν ένα αδελφάκι.

Μιλώντας στο περιοδικό Glamour η Μίλα υποστήριξε πόσο λατρεύει το φυσικό λουκ και πόσο μισεί το φώτοσοπ ποζάροντας για το εξώφυλο χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

"Μη με παρεξηγείτε. Θαυμάζω τις γυναίκες που ξυπνούν το πρωί και έχουν όρεξη να βαφτούν και να χτενιστούν στην τρίχα. Εγώ απλώς δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος", εξηγεί η Μίλα τονίζοντας ταυτόχρονα ότι με τον Άστον έχουν την τελεια σχέση γιατί πολύ απλά γνωρίζουν τόσο απόλυτα ο ένας τον άλλο που δεν μπορουν να κρυφτούν.

"Ξέρουμε τα πάντα ο ένας για τον άλλο. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια" τονίζει η Κούνις επαινόντας τον Άστον για όσα της προσφέρει.

"Εχω την απολυτη βοήθεια και υποστήριξη στο σπίτι. ΄Εχω ολόκληρο δίκτυο που λειτουργει στην τρίχα, τον σύζυγό μου που είναι τέλειος".