Απαρηγόρητη η Άνιστον από τον θάνατο της μητέρας της

26.05.2016
Δύσκολες ώρες για τη διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιό η οποία θρηνεί τον χαμό της μητέρας της, Νάνσι Ντόου.

Η σχέση της Τζένιφερ Άνιστον με τη μητέρα της είχε περάσει από 40 κύμματα. Τα έντονα προβλήματα μεταξύ τους ξεκίνησαν όταν ύστερα από μια συνέντευξη που έδωσε για την κόρη της το 1996 και η Τζεν είχε δηλώσει ότι δεν θα τη συγχωρούσε ποτέ.

Στο μεταξύ, τα πράγματα έφτιαξαν, αλλά με την έκδοση του βιβλίου με τίτλο "Από μητέρα και κόρη σε φίλες: Απομνημονεύματα" (Mother And Daughter To Friends: A Memoir), γκρεμίστηκαν όλα πάλι.

Η Νάνσι ήταν πολύ άρρωστη τα τελευταία χρόνια και φαίνεται πως η Τζεν είχε αποφασίσει να αφήσει το παρελθόν πίσω της.

Πριν απο δυο εβδομάδες, λοιπόν, η πολυαναμενόμενη επανασύνδεση έγινε, αλλά δεν κράτησε για πολύ, αφού χθες, "το καντηλάκι της Νάνσι έσβησε".

"Με μεγάλη μας λύπη, ο αδελφός μου, Τζον κι εγώ ανακοινώνουμε τον θάνατο της Μητέρας μας, Νάνσι Ντόου. Ήταν 79 ετών και έφυγε ειρηνικά τριγυρισμένη από οικογένεια και φίλους, χάνοντας τη μάχη με μακροχρόνια ασθένεια. Ζητάμε να εκτιμήσετε την αναγκη μας να θρηνήσουμε ιδιωτικά".

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση της Άνιστον στο περιοδικό People, ενώ παρόλο που δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ασθένεια που ταλαιπωρούσε τη μητέρα της, λέγεται ότι είχε υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά και στο τέλος δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει ούτε να περπατήσει.

Η Νάνσι και και ο πατέρας της Τζεν, ηθοποιός Τζον Άνιστον [φωτό κατω] παντρεύτηκαν το 1965 και χώρισαν το1980, ενώ ο γιος της, Τζον είναι από τον πρώτο της γάμο με τον μουσικό Τζακ Μέλικ.