Μυστήριο με την "κοιλίτσα" της Λίντα Εβαντζελίστα

12.05.2015
Το διάσημο μοντέλο μόλις έγινε 50 χρονών, όμως η τελευταία δημόσια εμφάνισή της μας γέμισε ερωτηματικά, τα οποία και θέτουμε δημοσίως. Μήπως είναι... έγκυος;

Η Λίντα Εβαντζελίστα (Linda Evangelista) ανήκει στην ομάδα εκείνη των καλλονών που τη δεκαετία του' 80 έδωσαν νόημα στον όρο "Top Model". Λαμπερή και απαστράπτουσα παραμένει και σήμερα, όμως υπάρχει κάτι για το οποίο θα θέλαμε μια διευκρίνηση!

Η 50άρα σούπερ σταρ του μόντελινγκ έκανε την τελευταία της δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Met Gala στη Νέα Υόρκη και πραγματικά, άφησε αρκετά ερωτηματικά καθώς στο μέρος της κοιλιάς το... φούσκωμα έκανε το φρύδι να σηκωθεί!

Μία εντυπωσιακή γυναίκα, χωρίς καμία αμφιβολία, η Λίντα σαγήνευσε τους πάντες με την κοκινόμαυρη εμφάνιστή της, όμως ήταν πασιφανές ότι η επιλογή της τουαλέτας έγινε σκόπιμα για να καλυφθεί όσο γινόταν η κοιλιά, γεγονός, όμως που δεν επετεύχθη στο ακέραιο. Ειδικά στο προφίλ, όπως βλέπετε στη φωτογραφία ακριβώς στη συνέχεια, όπου είναι εμφανές ένα γενικότερο "πρήξιμο" στο πρόσωπο και τα μπράτσα της.

Λοιπόν, δύο τα τινά... Ή η Λίντα είναι έγκυος, οπότε και θα γίνει γνωστό όπου νά' ναι, ή απλά έχει παχύνει κομματάκι και νιώθει κάπως άβολα με την εικόνα της φουσκωμένης κοιλίτσας, εξ ου και η προσπάθεια να τη κρύψει.

Υπάρχει και μια τρίτη εκδοχή που αφορά πιθανή ασθένεια, όμως ας την αφήσουμε καλύτερα στην άκρη ως πολύ μακρινή.

Για την ιστορία, πάντως, να θυμίσουμε ότι η Εβαντζελίστα έχει έναν γιο, τον 8χρονο Αυγουστίνο Τζέιμς, του οποίου πατέρας είναι ο δισεκατομμυριούχος Φρανσουά Ανρί Πινό, σύζυγος της Σάλμα Χάγιεκ και πατέρας της κόρης της, Βαλεντίνα.

Ο Πινό παραδέχτηκε ότι χώρισε τη Λίντα μόλις έμαθε ότι είναι έγκυος ενώ η δίκη όπου η Εβαντζελίστα απαιτούσε το ποσό των $46.000 μηνιαίως για διατροφή, "έκλεισε" ιδιωτικά, αφού πρώτα οι δυο πλευρές είχαν ελαφρώς "ξεκατινιαστεί" δημοσίως.

Στη φωτογραφία επάνω βλέπουμε το περισσότερο από το παιδί που η μαμά του επιτρέπει να φανεί στο διαδίκτυο. Τώρα... αν υπάρξει αδελφάκι ή όχι... αναμένεται να φανεί!

Ζ. Κ.