Η απάντηση της Παπαβασιλείου για τον καβγά on-air με Καμπούρη [vds]

16.04.2015
Για την κόντρα που κατέληξε σε βαριές κουβέντες on-air με την Δέσποινα Καμπούρη, μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, η Έλενα Παπαβασιλείου. Η νεαρή παρουσιάστρια είχε την... ατυχία να έχει δεσμευτεί για να εμφανιστεί στο Πρωινό του Αντ1 και φυσικά ερωτήθηκε για το περιστατικό.

Να θυμήσουμε ότι οι δυο παρουσιάστριες της μεσημεριανής εκπομπής του Epsilon, με αφορμή τη συνέντευξη της Ραχήλ Μακρή σε εβδομαδιαίο περιοδικό, ξεκίνησαν μια κουβέντα, η οποία βγήκε εκτός ελέγχου. Μάλιστα η Ελένα παραδέχτηκε πως το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε μετά το τέλος της εκπομπής ήταν 'Ωχ αύριο έχω να πάω στον Λιάγκα'.

Η Έλενα στο Πρωινό ήρθε σε δύσκολη θέση από τις ερωτήσεις του οικοδεσπότη, μιλώντας για το αν έχουν ξεκαθαρίσει μετά το τέλος της εκπομπής την παρεξήγηση: «Νομίζω πως αυτό έγινε λόγω της έντασης της στιγμής. Είμαι αυθόρμητη και αληθινή. Αντέδρασα αυθόρμητα, γιατί ένιωσα πως η Δέσποινα με έθιξε. Αν με ρωτάς θα ήθελα να μην είχε συμβεί όλο αυτό».

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως ακόμα δεν έχουν μιλήσει με την Δέσποινα, και πως αμέσως μετά τον Ant1 θα πάει σε σύσκεψη στο Ε, όπου και θα συναντήσει την Καμπούρη.