Απίστευτο: Ο πρώην μηνύει τη Βεργκάρα για τα αγέννητα παιδιά τους

16.04.2015
Μια πραγματικά απίθανη ιστορία αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα του περιοδικού "In Touch" με πρωταγωνίστρια τη σέξι Σοφία και τον Νικ Λόεμπ.

Πριν γνωρίσει τον έρωτα στο πρόσωπο του Τζο Μανγκανίελο (Joe Manganielo) η Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara) ήταν αρραβωνιασμένη με τον Νικ Λόεμπ (Nick Loeb) με τον οποίον, όπως φαίνεται έχουν αφήσει μεταξύ τους ανοιχτούς λογαριασμούς και… έμβρυα!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 42χρονη σταρ και ο Λόεμπ, οι οποίοι χώρισαν πέρσι τον Μάιο, σκόπευαν να κάνουν οικογένεια μαζί και για αυτό τον λόγο είχαν επιλέξει τη λύση της παρένθετης μητέρας.

Οι πληροφορίες του περιοδικού μεταφέρουν ότι το ζεύγος είχε ήδη κάνει δύο προσπάθειες, που όμως δεν στέφθηκαν με επιτυχία, ωστόσο για τον λόγο αυτό τον Νοέμβριο του 2013 γονιμοποίησαν αρκετά ακόμη ωάρια τα οποία και είχαν καταψύξει για μεταγενέστερη χρήση.

Λίγους μήνες αργότερα, όμως, ήρθε ο χωρισμός και τα έμβρυα, θηλυκά όλα, όπως αναφέρεται σχετικά, έμειναν στην κατάψυξη. Μέχρι σήμερα που η Σοφία, λέγεται ότι θέλει να τα καταστρέψει καθώς σκοπεύει να γίνει ξανά μανούλα αλλά με τον νέο αρραβωνιαστικό της, όπως μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς. (Στη φωτογραφία, η Σοφία με τον Τζο της)

Ο Νικ όμως, όχι μόνο δεν συμφωνεί για την ενδεχόμενη καταστροφή, αλλά κάνει μήνυση και στην πρώην αρραβωνιαστικιά του ώστε να την εμποδίσει να προβεί στην καταστροφή των… αγέννητων παιδιών τους –ας μας επιτραπεί ο χαρακτηρισμός.

Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα που έχει στην κατοχή του το περιοδικό οι δύο πρώην αναφέρονται ως "John Doe" και "Jane Doe" που είναι κάτι σαν "Άγνωστος Χι" ενώ η μήνυση που έχει αρχική ημερομηνία Αυγούστου, κατατέθηκε εκ νέου στις αρχές του Απρίλη.

Και ενώ ακόμη δεν έχουμε επίσημη απόκριση από την πλευρά της Βεργκάρα δεν μπορούμε να μην υπογραμμίσουμε ακόμη ένα σημείο της μήνυσης, όπου ο Λόεμπ υπογραμμίζει ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, "η Σοφία τον κακοποιούσε".

Μάλιστα… Όπως και να έχει, οι εξελίξεις αναμένονται με ενδιαφέρον.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Σοφία έχει ήδη ένα γιο 21ός ετών μάλιστα, τον Μανόλο, από τον πρώτο της γάμο. Στη φωτογραφία, η Βεργκάρα, με τον Μανγκανιέλο, τον γιο της και την ανιψιά της, Κλόντια Βεργκαρα την ημέρα των Ευχαριστιών.