Αποκαλύψεις σοκ για τον Μάικλ Τζάκσον: Βίασε 7χρονο, παντρεύτηκε 9χρονο!

06.04.2015
Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του θρύλου της ποπ μουσικής, Μάικλ Τζάκσον, έχει συνδεθεί με θέματα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων αγοριών. Κάποτε αυτές οι αναφορές θεωρούνταν αστικός μύθος. Σήμερα, οι αποκαλύψεις της εφημερίδας Daily Mail είναι λεπτομερείς και σοκάρουν.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα οι δύο άντρες, Wade Robson και James Safechuck, που ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικοι, διεκδικούν χρήματα από την περιουσία του Μάικλ Τζάκσον, η οποία ανέρχεται σε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αν ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Mitchell Beckloff δώσει το πράσινο φως στους ισχυρισμούς τους, αναμένεται να έρθουν στην επιφάνεια και νέες υποθέσεις κακοποίησης ανηλίκων στο διαστήριο κατά του Βασιλιά της Ποπ. Οι δικηγόροι αναφέρουν ότι ο Τζάκσον έχει δώσει περίπου 200 εκατ. δολάρια σε περίπου 20 θύματα κακοποίησης, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η New York Post.

Ο Αυστραλός χορογράφος Wade Robson, σήμερα 32 ετών, ισχυρίζεται πως ο Michael Jackson ήταν ένα αρπακτικό που τον κακοποίησε επανειλημμένα ως παιδί. Γνωρίστηκαν όταν ο Robson ήταν 5 ετών και ισχυρίζεται πως ο Τζάκσον τον κακοποίησε σεξουαλικά για πρώτη φορά στα 7 του.

Να πούμε βέβαια ότι ο Robson κατέθεσε πως δεν είχε κακοποιηθεί ποτέ στη δίκη του Michael Jackson το 2005 στην Καλιφόρνια. Η κατάθεσή του έπαιξε σημαντικό ρόλο για την αθώωση του βασιλιά της ποπ. Σήμερα, ισχυρίζεται πως επί 22 χρόνια ζούσε στη σιωπή και την άρνηση και κατηγορεί τον Τζάκσον πως τον κακοποίησε στη Neverland ενώ η αδερφή του κοιμόταν σε άλλο κρεβάτι λίγα μέτρα μακριά.

Η Blanca Francia, πρώην υπηρέτρια του ειδώλου της ποπ, αναμένεται να καταθέσει πως είδε τον τραγουδιστή να κάνει μπάνιο και να αγγίζει τον 9χρονο Robson και πως κοιμούνταν ημίγυμνοι μαζί.

Συνέχισε και δες το δεύτερο αγόρι που κατήγγειλε κακοποίησή του από τον Τζάκσον...

O James Safechuck συνάντησε τον βασιλιά της ποπ το 1987, όταν ήταν 8 ετών, και υποστηρίζει πως τον παντρεύτηκε σε μυστική τελετή, ενώ κακοποιήθηκε περισσότερες από 100 φορές. Ο τραγουδιστής έδωσε στον ανήλικο που είχε τον ρόλο της νύφης ένα πιστοποιητικό γάμου και μια γαμήλια ζώνη ως αναμνηστικά και επιβεβαίωση της αθάνατης αγάπης τους.

Έδωσε μάλιστα μια επιταγή 1 εκατομμυρίου δολαρίων στον πατέρα του ανήλικου.

«Ο πελάτης μου άντεξε επαναλαμβανόμενες πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης ειδεχθούς φύσης. Από την πλύση εγκεφάλου που του έκανε πίστευε ότι ήταν πράξεις αγάπης που υποκινήθηκαν από τον ίδιο τον James», σημείωσε ο δικηγόρος του James Safechuck. Ο Michael Jackson τον έντυνε συχνά σαν μικρό του κλώνο και έλεγε στους δημοσιογράφους πως ήταν ξάδερφός του.

Ο Μάικλ Τζάκσον - σύμφωνα με δημοσεύμα της Sunday People του 2013- ξόδεψε αποδεδειγμένα το ποσό των 35 εκατ.δολ για να κλείσει τα στόματα σε τουλάχιστον 2 δωδεκάδες αγόρια, τα οποία κακοποιούσε επί 15 χρόνια. Εκείνος ισχυριζόταν ότι περνούσε απλώς χρόνο μαζί τους, αλλά τα μυστικά αρχεία του FBI «φωτογράφησαν» "άλλα" για την επαφή του με τους ανήλικους.