Δες πώς προωθεί τον θηλασμό η Ντούτζεν Κρος

06.04.2015
Νέο "χτύπημα" με νόημα από το διάσημο μοντέλο -στο Instagram, φυσικά.

Η Ντούτζεν Κρος (Doutzen Kroes) γέννησε πρόσφατα το δεύτερο παιδάκι της και κάνει ό,τι περνά από το χέρι της να αφυπνίσει τις γυναίκες όλου του κόσμου σχετικά με τα αγαθά του θηλασμού.

Στα 30 της χρόνια η ολλανδή καλλονή παραμένει περιζήτητη στον κόσμο του μόντελινγκ -δεύτερη στη λίστα του Forbes με τα πιο κερδοφόρα μοντέλα μετά τη Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundhen) για το 2014, όμως δεν κρύβει ότι η οικογένεια παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή της.

Ο άντρας της και τα παιδιά της.

Η Ντούτζεν γνώρισε τον άντρα της ζωής της, όπως τον αποκαλεί, τον DJ Σάνερι Τζέιμς (Sunnery James) το 2009. Παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2010 στο Άμστερνταμ όταν εκείνη ήταν ήδη έγκυος στο πρώτο τους παιδί, τον Φίλιον που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2011.

Στις 30 Ιουλίου 2014 γεννήθηκε η κορούλα της, Μιλένα Μέι και από εκείνη τη στιγμή, η Κρος έχει ξεκινήσει μια "σταυροφορία" υπέρ του θηλασμού.

Σύσσωμη η οικογένεια Τζέιμς/Κρος φωτογραφήθηκαν πρόσφατα για ένα εξαιρετικό εντιτρόριαλ στη Vogue, όπου η βούληση της Ντούτζεν να τονίσει τη σημασία του θηλασμού ήταν προφανής.

Σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες, η μπέμπα της τρώει από το στήθος της μαμάς. Μήνυμα ελήφθη!!!

Και τώρα, έρχεται και το επόμενο, πιο συγκεκριεμένο "χτύπημα" στο ίδιο μήκος κύμματος, φυσικά.

"Καθημερινή ρουτίνα! Προωθώ τον θηλασμό. Είναι το καλύτερο πράγμα για το μωρό, όταν είναι δυνατό", γράφει στη λεζάντα η Ντούτζεν ενώ στην ασπρόμαυρη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα να αντλεί γάλα με το ειδικό θήλαστρο.