Η Πιπιλή πλάκωσε στο ξύλο δύο άνδρες (ταξιτζή & Πασοκτζή)!

12.03.2015
Καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή της Νανάς Παλαιτσάκη ήταν η Φωτεινή Πιπιλή και από την αρχή της συνέντευξης μέχρι το τέλος της ήμασταν με το στόμα ανοιχτό!

Ωστόσο, εκεί που μας έπεσε το τηλεκοντρόλ από τα χέρια ήταν τη στιγμή που η δημοσιογράφος – πολιτικός αποκάλυψε ότι έχει πλακώσει στο ξύλο δύο άνδρες!!! «Εγώ ήμουν μια κοπελίτσα πολύ δυναμική, δεν είχα κανέναν ανάγκη και άμα λάχει έχω δείρει και δύο άντρες, όχι για ερωτικούς λόγους» αποκάλυψε αρχικά, πριν μπει στις… ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του άγριου ξυλοδαρμού!

Ο ένας που τις «έφαγε» από την Πιπιλή ήταν ένας ταξιτζής. «Πήγε να μου την πει μια φορά πριν από 30 χρόνια. Μου είπε “άντε μωρή πλύνε τα πιάτα” και εντάξει η Φωτεινή Πιπιλή τώρα δεν το δέχτηκε. Μπροστά στου Ελευθερουδάκη, στη Βουλής πριν από 30 χρόνια. Τον πλάκωσα κανονικά. Εγώ πήγα να πάρω ταξί κι έγινε έτσι ένα επεισόδιο και πήγαμε στο τμήμα.» αποκάλυψε.

Το δεύτερο περιστατικό είχε πολιτικό χρώμα. «Μια φορά για πολιτικά πλάκωσα έναν στις κλωτσιές. Ο αδερφός του πατέρα μου ήταν βουλευτής και πήγαμε σε ένα καφενείο και αυτός (ο άτυχος που τις «έφαγε») ήταν τότε ΠΑΣΟΚ, πολύ ΠΑΣΟΚ ρε παιδί μου. Πρέπει να ήταν το '81 και κάτι μου είπε προσβλητικό και τον πλάκωσα στις κλωτσιές και με πήραν σηκωτή και φύγαμε» είπε.