Θα μας κουφάνει η Πηλιχού: Δεν ήξερε ότι ήταν με παντρεμένο! [vds]

12.03.2015
Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη η Ιωάννα Πηλιχού ως καλεσμένη στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή «Mega Με Μία». Αφορμή; Τα όσα αποκαλύφθηκαν για τον αρραβωνιαστικό της Μάκη Τσουφή, πως δηλαδή είναι παντρεμένος και τον καιρό που αποφάσισε να χωρίσει με τη πρώην γυναίκα του, εκείνη ήταν έγκυος.

Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά για την ιστορία αυτή: «Γενικά έχουν προσπαθήσει να με βάλουν στην ιστορία.Από τη στιγμή που κατάλαβα ότι δεν επιθυμούσε να επιστρέψει στην πρώην σύζυγό του, γιατί είναι μια κουβέντα που κάναμε πολλές φορές, ειδικά όταν τέθηκε το θέμα της εγκυμοσύνης. Γιατί εγώ θέλω να ξέρω ότι είσαι σίγουρος. Δεν υπάρχει περίπτωση να θέλω να διακόψω κάτι σε περίπτωση που έχεις μία αμφιβολία και θες να προσπαθήσεις ξανά δεν τίθεται θέμα. Μου έχει συμβεί να μην το γνωρίζω και να το μάθω εκ των υστέρων ότι κάποιος είναι παντρεμένος. Το χει η μοίρα μου».

Παράλληλα, η Ιωάννα Πηλιχού δε δίστασε να παραδεχθεί στον Μάρκο Σεφερλή πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που «έμπλεκε» με παντρεμένο. Έχει συμβεί άλλη μία φορά και το κατάλαβε με πολύ άσχημο τρόπο, καθώς πήρε τηλέφωνο στο σπίτι του και το τηλέφωνο σήκωσε η γυναίκα του!