Δείτε καρέ καρέ το ατύχημα του Χάρισον Φορντ [photos+ vds]

06.03.2015
Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λος Αντζενες ο Χάρισον Φορντ. Ο διάσημος ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι κι όχι μόνο, όταν το αεροπλάνο που οδηγούσε παρουσίασε μηχανική βλάβη και συνετρίβη σε γήπεδο γκολφ στην περιοχή της Καλιφόρνια.

Το πρόβλημα όλα δείχνουν πως το πρόβλημα παρουσιάστηκε στον κινητήρα. Ευτυχώς, ωστόσο, ο Φορντ κατάφερε να οδηγήσει το αεροσκάφος στην ανοικτή περιοχή του γηπέδου, αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό σπίτια και περαστικούς. Κατά την κάθοδο ωστόσο, χτύπησε ένα δέντρο. Όταν το αεροσκάφος χτύπησε στο έδαφος, κόσμος που βρισκόταν στο γήπεδο έτρεξε στο σημείο και έβγαλαν τον Φορντ, φοβούμενοι πως μπορεί να ακολουθήσει έκρηξη.


Ο Φορντ είχε τις αισθήσεις όταν τον έβγαλαν, υπέστη πολλαπλούς τραυματισμούς στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο της περιοχής.

Η εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Αντζελες, Νούρια Βανέγκας. Ανέφερε πως «Το περιστατικό αναφέρθηκε στις 14:25 (τοπική ώρα) και το ατύχημα συνέβη εξαιτίας μηχανικής βλάβης. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι σημειώθηκε αεροπορικό ατύχημα και ότι στο αεροπλάνο επέβαινε ένας άνδρας ηλικίας μεταξύ 65-70 ετών», ενώ η εκπρόσωπος του Χάρισον Φορντ ανέφερε ότι οι τραυματισμοί του δεν απειλούν τη ζωή του και αναμένεται να «αναρρώσει πλήρως».

Ο γιος του ηθοποιού, Μπεν Φορντ, ανέφερε στο Twitter πως ο πατέρας του είναι «χτυπημένος, αλλά καλά».