Τατιάνα: Τα ειρωνικά σχόλια για συνάντηση Λιάγκα-Σπυροπούλου

25.02.2015
Η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την εκπομπή «Μία», συζήτησε με την ομάδα της εκπομπής της για τη συνάντηση της Φαίης Σκορδάς και του Γιώργου Λιάγκα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Βουλιαγμένη.

Και ενώ λίγες μέρες πριν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «άνοιξε» πόλεμο στον Γιώργο Λιάγκα στον οποίο κατέθεσε αγωγή, ζητώντας του 520 χιλιάδες ευρώ για σχόλια που έκανε στο «Πρωινό» και έθιξαν την προσωπικότητα της, είδαμε τον Γιώργο Λιάγκα, την Φαίη Σκορδά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο εξώφυλλο του περιοδικού Hello.

Όπως γράφτηκε οι τρεις τους συναντήθηκαν τυχαία στην Βουλιαγμένη την Παρασκευή που μας πέρασε. Πώς έγινε αυτό; Όπως φαίνεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πηγαίνει πολύ συχνά στην περιοχή ενώ το ζεύγος των παρουσιαστών μένει εκεί. Η συνάντηση έγινε σε κάποιο καφέ, που είναι το στέκι των δυο παρουσιαστών, ενώ η Κωνσταντίνα ήταν εκεί με ένα φίλο της και έτσι κάπως οι τρεις τους είχαν έναν πολιτισμένο διάλογο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου λοιπόν εξήγησε πως δεν πείστηκε για την τυχαία αυτή συνάντηση : «Ο Λιάγκας δηλαδή πήγε και τη χαιρέτισε; Αν δεν υπήρχαν τα 520 χιλιάρικα (το ποσό της αγωγής), δεν θα σηκωνόταν ο Λιάγκας», είπε χαρακτηριστικά.

«Στη Γλυφάδα υπάρχει φωτογράφος. Στην Βουλιαγμένη, όμως, δεν ξέρω πώς τους βρήκαν» είπε χαρακτηριστικά, ενώ με ο συνεργάτης της, Σπύρος Σιγούρος, σχολίασε πως «μπορεί να ακολούθησε το δίδυμο Λιάγκα- Σκορδά από τα στούντιο Κάππα ένας φωτογράφος με μηχανή».

Τότε η Τατιάνα Στεφανίδου απάντησε γελώντας: «Έλεος ρε Σπύρο! H Lady Di είναι η Σκορδά που θα την ακολουθήσει ο φωτογράφος από τα Κάππα; Στην Βουλιαγμένη δεν υπάρχει φωτογράφος, ρε παιδιά. Από ό,τι ξέρω δεν γίνονται πια στην Ελλάδα να ακολουθούν οι παπαράτσι από πίσω κάποιον για να τον βγάλουν φωτογραφία. Τα μη συνεννοημένα είναι εκεί που υπάρχει πάντα φωτογράφος, δηλαδή στο Κολωνάκι, τη Γλυφάδα, την Κηφισιά και έξω από το Golden Hall».

Το βασικό είναι πως όπως διαβάσαμε στο δημοσίευμα του Hello Γιώργος, Φαίη και Κωνσταντίνα, συνομίλησαν σε θετικό κλίμα, όλα τα άλλα είναι απλά... λεπτομέρειες.