Δανδουλάκη: Ο άγνωστος έρωτας με τον Παπαμιχάηλ

18.02.2015
Η Κάτια Δανδουλάκη στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αλλά για τον έρωτα εκείνο δεν ήξερε κανείς το παραμικρό, μέχρι που το αποκάλυψε ο ίδιος ο αξέχαστος ηθοποιός, στο βιβλίο του.

Μία αποκάλυψη, που μέχρι και σήμερα δε φαίνεται να βρίσκει σύμφωνη την Δανδουλάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και σχολίασε μεταξύ άλλων τις κακεντρέχειες που έχουν γραφτεί για την ίδια.

«Δε με απασχόλησε ποτέ το παρασκήνιο. Όσο εύκολα ανάβει, τόσο εύκολα σβήνει. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ένα δημοσίευμα ανέφερε ότι μαζί με άλλες τρεις πασίγνωστες ηθοποιούς ήμασταν τα "βαθιά λαρύγγια" της Ελλάδας. Δεν ασχολήθηκα φυσικά, ήταν για γέλια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για τις φήμες που οργίαζαν κάποτε ότι είχε δεσμό με το Νίκο Κούρκουλο, λέει: «Δεν ισχύει. Και με τον Παπαμιχαήλ ο δεσμός μας, δεν είχε ακουστεί. Μέχρι που το έγραψε εκείνος στο βιβλίο του» Για το αν ήταν λάθος του αξέχαστου ηθοποιού που το αποκάλυψε, δηλώνει: «Δεν ξέρω αν ήταν λάθος ή σωστό. Εγώ, δεν υπήρχε περίπτωση ν' αναφέρω σχέσεις μου με ανθρώπους οι οποίοι δε θα ήθελαν ν' αναφερθούν».

Πάντως, η Δανδουλάκη υπήρξε καλή φίλη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία εκτός από πρώην σύζυγος του Παπαμιχαήλ, είχε στις αρχές της καριέρας της, σχέση με τον Μάριο Πλωρίτη, μετέπειτα σύντροφο ζωής της Δανδουλάκη

Πηγή: περιοδικό Hello