Η Σωτηροπούλου το παραδέχθηκε: Αγαπά τον Αλέξη

18.02.2015
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Τόνια Σωτηροπούλου στην οποία παραδέχθηκε πως αγαπά τον Αλέξη Γεωργούλη! Πιο συγκεκριμένα, είπε στο περιοδικό ΟΚ! πως «τον Αλέξη τον γνωρίζω 8 χρόνια, τον αγαπώ πολύ και είναι πολύ δικός μου άνθρωπος. Είναι αυτό που λέμε “οικογένεια μου”» και συνέχισε «με όποιον άνθρωπο κι αν είμαι, ζω το παρόν και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά για τον Αλέξη ύστερα από τη γνωριμία μας και την συνεργασίας μας, είναι ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα».

Επίσης, αποκάλυψε πως δεν επιβεβαιώνει τη σχέση τους επειδή δεν νιώθει πως η προσωπική της ζωή αφορά κανέναν άλλον, εκτός από τον σύντροφό της και αυτήν και συμπληρώνει «Στο παρελθόν έχω μιλήσει ανοιχτά για την σχέση μου, και το έχω μετανιώσει. Έμαθα από τα λάθη μου».

Καταλήγοντας διευκρινίζει πως δεν μένει στην Ελλάδα εξαιτίας κάποιας σχέσης, αλλά γιατί είναι δική της απόφαση και αναφέρει «αν αύριο χρειαστεί να φύγω, με όποιον κι αν είμαι, οφείλει να το κατανοήσει. Δεν έκανα κανέναν συμβιβασμό. Είμαι παντρεμένη με τη δουλειά μου, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να την άφηνα να πάει πίσω για έναν άνθρωπο, γιατί ξέρω ότι είναι κάτι που θα μετάνιωνα μετά».