Ιδού το βίντεο που ενοχοποιεί τον Τζένερ για το ατύχημα

18.02.2015
Δύσκολα τα πράγματα για τον πατριό των αδελφών Καρντάσιαν ο οποίος φαίνεται πολύ "μπλεγμένος" και αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες.

Δεν είναι καλή εποχή για τον Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) και αυτό είναι σίγουρο. Δεν του φτάνει που δεν τον αφήνουν να χαρεί την τελική ευθεία της μετάβασής του στο άλλο φύλλο, μαρτυρώντας τις προθέσεις του [έξαλλος είναι ο 65χρονος με τις κόρες τις πρώην γυναίκας του που δεν το κλείνουν το στοματάκι τους], ενδέχεται να κατηγορηθεί επίσημα για ανθρωποκτονία.

Πριν από λίγες μέρες ο πρώην Ολυμπιονίκης ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το οποίο άφησε μια γυναίκα νεκρή και πέντε τραυματίες.

Αρχικά είχε ειπωθεί ότι ο Τζένερ είχε προκαλέσει το ατύχημα προσκρούοντας πρώτος σε προπορευόμενο όχημα, το οποίο στη συνέχεια χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο κ.ο.κ.

Αμέσως μετά αυτή η θεωρία απορρίφθηκε "αθωώνοντας" κατά κάποιον τρόπο τον Μπρους όμως τώρα πια, με τα νέα αδιάσηστα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω βίντεο που δημοσιεύτηκε από τη στιγμή της σύγκρουσης, ο Μπρους την έχει "βαμμένη".

Ιδού το βίντεο -σε αναπαράσταση- του ατυχήματος, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι ήταν ο Τζένερ ο οποίος εμβόλησε και τα δύο οχήματα που προπορευόταν του δικού του προκαλώντας τις γνωστές συνέπειες.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Μπρους Τζένερ αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες "τροχαίας ανθρωποκτονίας", που σημαίνει φυλάκιση μέχρι και έξι χρόνων στην Καλιφόρνια.

Ο ίδιος επίσημα δεν έχει αποκριθεί σχετικά, αναμένουμε όμως αντίδραση σύντομα...