Ο Άτλας της Ομορφιάς: Υπέροχα πορτραίτα γυναικών από όλο τον κόσμο [photos]

18.02.2015
Πριν δύο χρόνια η Mihaela Noroc παραιτήθηκε από τη δουλειά της, πήρε τη φωτογραφική της κι ένα backback και ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι σε 37 χώρες με τα χρήματα που είχε καταφέρει να μαζέψει όλα τα χρόνια που δούλευε, με στόχο να φτιάξει το φανταστικό της πρότζεκτ "Atlas of Beauty”.

Πριν δύο χρόνια η Mihaela Noroc παραιτήθηκε από τη δουλειά της, πήρε τη φωτογραφική της κι ένα backpack και ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι σε 37 χώρες με τα χρήματα που είχε καταφέρει να μαζέψει όλα τα χρόνια που δούλευε, με στόχο να φτιάξει το φανταστικό της πρότζεκτ "Atlas of Beauty”.

Η 29χρονη φωτογράφος από τη Ρουμανία, φωτογράφησε καθημερινές γυναίκες από όλα τα μέρη που επισκέφτηκε, συνοδευόμενες από στοιχεία της κουλτούρα τους θέλοντας να δείξει πως η ομορφιά υπάρχει παντού και δε χρειάζεται να καλύπτεται από τίποτα περιττό για να εντυπωσιάσει.

Βραζιλία, Αμερική, Ιράν, Κολομβία, Αυστραλία, Θιβέτ, Γεωργία, Αφρική, Αγγλία είναι μερικοί από τους προορισμούς της Mihaela και φωτογράφηση του κάθε πορτραίτου κράτησε μόλις 30 δευτερόλεπτα. Όλα μαζί φτιάχνουν ένα υπέροχο μωσαϊκό μια γυναικείας Βαβέλ που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τη γυαλιστερή ομορφιά των διάσημων κυριών που κυκλοφορούν στις πασαρέλες.

Θαυμάστε τις παραπάνω και.. καλό ταξίδι.