Σεφερλής σε Κωστόπουλο: Είναι τιμή μου να είμαι καραγκιόζης

18.02.2015
Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν καλεσμένος των «Καρντάσιανς» και κάποια στιγμή ανάμεσα σε όλα αυτά που ειπώθηκαν, αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν θα μου πει εμένα ο Μάρκος ή ο Στάθης Ψάλτης πως θα κάνω τις συνεντεύξεις; Πήγα εγώ στο θέατρο να κάνω τον Καραγκιόζη –δεν το λέω αυτό με την κακή έννοια».

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ηθοποιός και παρουσιαστής σχολίασε τις δηλώσεις του Κωστόπουλου μαζί με το πάνελ του Mega με Μία συνεχίζοντας την κόντρα τους η οποία έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα και διέψευσε τους χαρακτηρισμούς που του καταλογίζει.

«Ποτέ δεν μίλησα για συνεντεύξεις “μάπα”-εγώ δεν χρησιμοποιώ τέτοιο λεξιλόγιο. Ποτέ! Αυτό που έχω πει είναι ότι, η διαφορά της εκπομπής αυτής στις συνεντεύξεις, είναι ότι κάνω μία κουβεντούλα με τον καλεσμένο και δεν τον στήνω απέναντι για να βγάλω λαβράκι. Είναι τιμή μου να με θεωρούν καραγκιόζη! Αυτό μπορώ να κάνω καλά, να κάνω τον κόσμο να γελάει και ο καραγκιόζης ακόμα και σήμερα διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους! Με την καλή έννοια όλα αυτά, πάντα…» δήλωσε ειρωνικά χρησιμοποιώντας την ατάκα του Κωστόπουλου.

Επίσης πρόσθεσε πως έχει δώσει συνεντεύξεις στα περιοδικά του, στο ξεκίνημα του ηλεκτρονικού, είχε πάει καλεσμένος στη βραδινή του εκπομπή και άλλες τρεις στο πρωινό και του είχε πει σε μία απ αυτές τις συνεντεύξεις να αναφέρει το όνομα του περιοδικού για να το διαφημίσει. «Αν είχα πρόβλημα με τις συνεντεύξεις του Κωστόπουλου δε θα πήγαινα καν, όχι μάλιστα τόσες φορές… Εκείνος όμως θίχτηκε» συμπλήρωσε.