Το πιο ηλικιωμένο μοντέλο στον κόσμο - Αψηφά τον χρόνο [photos]

17.02.2015
Ποτέ μην προσπαθήσεις να είσαι κάτι άλλο, προσπάθησε να είσαι δημιουργικός και να καταλάβεις τον εαυτό σου... με αυτό το μότο φωτογραφήθηκε στα μεγαλύτερα περιοδικά του πλανήτη!

«Ποτέ μην προσπαθήσεις να είσαι κάτι άλλο, προσπάθησε να είσαι δημιουργικός και να καταλάβεις τον εαυτό σου»... με αυτό το μότο φωτογραφήθηκε στα μεγαλύτερα περιοδικά του πλανήτη!

Η 82χρονη σήμερα Κάρμεν Ντελ' Όρεφις (Carmen Dell'Orefice) κατέχει επάξια τον τίτλο του πιο 'ηλικιωμένου' μοντέλου στον κόσμο και αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Έχει ποζάρει για τον ίδιο τον Σαλβαδόρ Νταλί στα 13 της και βρέθηκε στο πρώτο εξώφυλλο της Vogue στα 15. Σήμερα, η Ντελ' Ορφίς παραδέχεται ότι δουλεύει περισσότερο τα τελευταία 25 χρόνια από ότι στα νιάτα της.

«Η Κάρμεν είναι η προσωποποίηση του να μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις ανεξάρτητα από την ηλικία σου» εξηγεί ο Ράσελ Λούις Κοετζί, υπεύθυνος του περιοδικού New You, που φιλοξενεί την πιο πρόσφατη φωτογράφηση της Κάρμεν. Σήμερα - λέει εκείνη - «Είμαι σε μια ηλικία που θεωρείται μη εμπορεύσιμη. Παρά ταύτα, κατάφερα να το γυρίσω υπέρ μου».

Η Κάρμεν γιορτάζει τη μεγαλύτερη σταδιοδρομία μόντελινγκ στον κόσμο, που μετράει σχεδόν 70 χρόνια και ο λόγος λένε όσοι την έχουν φωτογραφήσει είναι γιατί ήταν πραγματικός χαμαιλέοντας!