Κοκκινόπουλος: Η σοκαριστική αποκάλυψη για την ιστορία που δε γύρισε ποτέ

17.02.2015
Ο Πάνος Κοκκινόπουλος και με τον «Κόκκινο Κύκλο» αλλά και με τη «Δέκατη Εντολή», έχει ασχοληθεί με πολύ σκληρές ιστορίες - για τις περισσότερες από τις οποίες δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πως έχουν βασιστεί σε αληθινά γεγονότα.

Με αφορμή την επιστροφή της τηλεοπτικής «Δέκατης Εντολής», ο γνωστός σκηνοθέτης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και αποκάλυψε πως υπάρχει και ένα περιστατικό που δεν το συμπεριέλαβε ποτέ στα επεισόδια της σειράς - ύστερα από επιθυμία των γονιών της πρωταγωνίστριας.

«Όταν ξεκίνησα τον Κόκκινο Κύκλο, μου τηλεφώνησαν οι γονείς της Ζωής Γαρμανή, της γυναίκας που τη δολοφόνησε ο σύζυγός της, Παναγιώτης Φραντζής. Ο πατέρας της έκλαιγε και με παρακάλεσε να μη μεταφέρω την ιστορία της κόρης του στην τηλεόραση, διότι δεν άντεχε να την ξαναδεί. Τους έδωσα το λόγο μου πως δεν θα το κάνω ποτέ. Μετά από λίγα χρόνια, έμαθα πως πέθαναν και οι δυο από τη στενοχώρια τους.» δήλωσε.

Επίσης συμπλήρωσε πως αλλάζει τις ιστορίες γιατί δε θέλει να θίγονται τα πραγματικά θύματα και οι συγγενείς τους, αλλά κι επειδή θεωρεί πως η φαντασία και η μυθοπλασία είναι ένα βήμα μπροστά από την πραγματικότητα.