Μαντόνα για τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι: «Είναι σέξι για όποιον δεν έχει κάνει σεξ!»

16.02.2015
Για τον Πάπα, το Instagram, τη Μάιλι Σάιρους και τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Billboard, η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα. Μετά την εμφάνισή της με το εσώρουχο στο κόκκινο χαλί των μουσικών βραβείων Γκράμι, η Μαντόνα «ξηλώνει» το ερωτικό μπεστ σέλερ-φαινόμενο «50 Shades of Grey» και δηλώνει φαν του Πάπα Φραγκίσκου.

Η Μαντόνα που ως γνωστόν από σεξ όλο και κάτι ξέρει καλύτερα ... δεν εντυπωσιάστηκε από το βιβλίο:

«Ναι το έχω διαβάσει. Είναι pulp fiction. Δεν είναι τόσο σέξι. Ίσως για κάποιον που δεν είχε κάνει σεξ ποτέ ξανά. Περίμενα κάτι συναρπαστικό και τρελό να συμβεί στο κόκκινο δωμάτιο και μετά σκέφτηκα χμμμ, ναι οκ πολύ χτύπημα (στα οπίσθια). Επίσης σκέφτηκα, δεν είναι καθόλου αληθοφανές γιατί κανένας άντρας δεν θα «κατέβαινε» κάτω σε ένα κορίτσι για τόση ώρα. Συγγνώμη, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άντρας που να κάνει στοματικό σεξ τόση ώρα όσο ο τύπος του βιβλίου», δήλωσε η Μαντόνα.

Η 56χρονη σταρ δήλωσε ότι συνεχίζει να εκφράζεται μέσα από τη σεξουαλικότητα της, ακόμα και σε αυτή την ηλικία. «Συνεχίζω να εκφράζομαι μέσα από τη σεξουαλικότητα μου, ακόμα και αν αυτό θεωρείται ταμπού και δέχομαι πολλά σκ&%α για αυτό! Αλλά σε 20 χρόνια, η Miley Cyrus δεν θα δέχεται να ίδια σκ%$α γιατί τότε θα πουν: "Οk! Δεν κάνει κάτι καινούργιο!».

Για τη Μάιλι Σάιρους είπε: «Μου αρέσει. Φαίνεται να μην ενδιαφέρεται τι πιστεύουν οι άλλοι. Το αγαπώ αυτό σε εκείνη. για αυτό ξεχωρίζει».

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στον Πάπα Φραγκίσκο: «Νομίζω ότι αυτός ο πάπας είναι προοδευτικός. Και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να κάτσουμε να μαζί και να κάνουμε μία κουβεντούλα για το σεξ».

Βλέπει Game of Thrones με τα παιδιά της και θεωρεί ότι είναι μια οικογενειακή διαδικασία που τους δένει. Η δική της μανία είναι η σειρά «True Detective», λόγω του Μάθιου Μακόνεχι, και την ιρλανδική σειρά «The Fall».

Χ.Τ.