Τάμτα: Γιατί η κόρη της την παρακαλούσε γονατιστή;

16.02.2015
Η Τάμτα έχει πολύ μικρή διαφορά με την κόρη της κι έχουν μία πιο ιδιαίτερη σχέση αλλά όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη της είναι υπεπροστατευτική μαζί της λόγω του φορτωμένου της προγράμματος της δουλειάς της.

«Από πολύ νωρίς η Άνι ήταν υπερπροστατευτική μαζί μου και είχε περισσότερο άγχος από εμένα για όλα, ενώ εγώ είμαι πιο cool γενικά, είναι ο τρόπος που διαχειρίζομαι τα πράγματα. Πέρσι που είχε πέσει ένα αεροπλάνο κι εγώ εκείνο το διάστημα ταξίδευα συχνά στην πατρίδα μου, η μικρή είχε πέσει μέχρι και στα γόνατά μου, παρακαλώντας με να μην κάνω μακρινά αεροπορικά ταξίδια.» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια στη συνέντευξη της στο People.

Επιπλέον πρόσθεσε πως πρόσφατα τον πήρε τηλέφωνο και την παρακάλεσε να μη γεράσει κι εκείνη προσπαθούσε να της εξηγήσει πως δεν υπάρχει κανένα χάσμα μεταξύ τους. Όπως επίσης και παλαιότερα είχαν περάσει ένα στάδιο που το παιδί της ρωτούσε συνέχεια με ποιον βγαίνει, τι ώρα θα γυρίσει πιο πολύ από το άγχος της όχι για να την ελέγχει.

«Η κόρη μου δεν γεννήθηκε από μια γνωστή στο ευρύ κοινό μαμά, στην πορεία έγινα αναγνωρίσιμη. Μάλιστα, στην αρχή ήταν ένα σοκ για εκείνη και έπρεπε να το κατανοήσει. Τώρα το έχουμε ξεπεράσει κάπως, αλλά εξακολουθεί να έχει άγχος για μένα και η έκθεση δεν της αρέσει» δήλωσε όσον αφορά την απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας.