Επίσημη δήλωση του Γκόρντον για την Μπόμπι Κριστίνα

13.02.2015
Και ενώ η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον παλεύει ακόμη για τη ζωή της, ο αμφιλεγόμενος σύντροφός της, παίρνει θέση για πρώτη φορά.

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown) βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της το περασμένο Σάββατο και από εκείνη τη στιγμή, μόλις προχθές δόθηκε μια αχτίδα ελπίδας για μια κάποια βελτίωση στην κατάστασή της.

Η μοναχοκόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και του Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) συνεχίζει να βρίσκεται σε τεχνητό κώμα ενώ οι έρευνες της αστυνομίας έχουν σταφεί στην εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.

Αιτία, τα ανεξήγητα τραύματα που βρέθηκαν στο πρόσωπο της 21χρονης και ενοχοποιούν κατά κύριο λόγο τον σύντροφό της, Νικ Γκόρντον (Nick Gordon), ο οποίος αποτελεί και τον κύριο ύποπτο στις έρευνες.

Η Μπόμπι έλεγε ότι οι δυο τους ήταν παντρεμένοι, ωστόσο η επίσημη διάψευση από την πλευρά της οικογένειας ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Τώρα και ενώ η θεία της άτυχης κοπέλας αποκάλυψε ότι οι Μπράουν έχουν εκδόσει ένταλμα με το οποίο απαγορεύουν στον Γκόρντον να πλησιάσει την ανιψιά της, εκείνος, μέσω του δικηγόρου του εκδίδει την εξής επίσημη δήλωση, απαντώντας και στις φήμες που τον θέλουν να κινείται δικαστικά εναντίον της οικογένειας:

"Σε απάντηση των αναφορών που θέλουν τον Νικ Γκόρντον να κινείται νομικά, θα ήθελε να ξεκαθαρίσει ότι δεν κάνει κάτι τέτοιο. Το βασικό μέλημα του κυρίου Γκόρντον είναι η ανάρρωση της Μπόμπι Κριστίνα. Δεν σταματά να προσεύχεται για τη σύντροφό του και ελπίζει να βρεθεί ξανά κοντά της σύντομα".

Εμείς κρατάμε μόνο την πραγματικότητα και αυτή είναι ότι η Μπόμπι Κριστίνα ακόμη βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.