Σοκάρει η Παπαδοπούλου με την αποκάλυψη για πρώην σύντροφό της

13.02.2015
Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην πρώτη συνέντευξη που δίνει μετά το τέλος του DWTS.

Η φιναλίστ του show παραδέχεται ότι δεν πήγε στο Dancing για να κάνει φίλους, ενώ και στη ζωή της δεν έχει εχθρούς, αλλά ούτε και αυτό που λένε… «κολλητούς». Ωστόσο, η σέξι τραγουδίστρια σοκάρει με την αποκάλυψη ότι πριν πολλά χρόνια έζησε τον συναισθηματικό εκβιασμό σε μία σχέση της και περιγράφει ένα απίστευτο σκηνικό με πρώην σύντροφό της.

«Στο παρελθόν, πριν από πολλά χρόνια. Τρόμαξα και προσπάθησα να φύγω όσο πιο ήρεμα γινόταν, για να μη συμβεί κάτι κακό» δηλώνει αρχικά.

Και προσθέτει: «Του είχα ζητήσει να χωρίσουμε, και όταν χρειάστηκε να συναντηθούμε για να πάρω κάποια πράγματά μου, συμπεριφέρθηκε με ακραίο τρόπο. Του ξεκαθάρισα ότι δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε τη σχέση μας και τότε εκείνος έσπασε με το κεφάλι του το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να γεμίσει με αίματα και να αρχίσει να φωνάζει ότι δεν έβλεπε. Σοκαρίστηκα. Αρχικά αισθάνθηκα ενοχές. Έπειτα αντιλήφθηκα ότι δεν ήταν φυσιολογικό αυτό που συνέβη. Δεν ήταν υγιές. Δεν μπορείς με τίποτα να κρατήσεις έναν άνθρωπο κοντά σου με αυτόν τον τρόπο»

Πηγή: περιοδικό ΕΓΩ! Weekly