Περίεργο: Η Ψυχούλη θα ντυθεί νυφούλα με σακούλες σούπερ μάρκετ [vds]

12.02.2015
«Έχω να κάνω σεξ 500 χρόνια» είχε δηλώσει η Ελένη Ψυχούλη στο παρελθόν όντας σίγουρη πως δεν πρόκειται να ξανακάνει σχέση στη ζωή της. Ωστόσο, έκανε λάθος καθώς έφαγε κανονική… μετωπική στον έρωτα στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τον Βόλο!

Η Χριστίνα Πολίτη πήρε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη από την Ελένη Ψυχούλη για το Mega me Mia και η τελευταία τα είπε στην κυριολεξία… όλα!

«Είχα φτάσει στο αμήν στην Αθήνα, βέβαια δεν ήξερα... Εγώ το έπαιζα για Μαρόκο, αλλά προέκυψε ο Βόλος!» αναφέρει χαρακτηριστικά η διάσημη τηλεμαγείρισσα και συνεχίζει «έφαγα μετωπική! Είναι αμαρτία να πεις όχι στον έρωτα, είναι ένα δώρο που σου χαρίζει η ζωή! Ήταν μια υπόθεση 10 λεπτών, δηλαδή στα 10 λεπτά ήξερα ότι ο Κώστας είναι ο άνθρωπός μου».

Αναφορικά με τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει, καθώς ο αγαπημένος της, Κώστας Αγριάννης, είναι 13 χρόνια μικρότερος ανέφερε πως: «Δεν κατάλαβα ποτέ τη διαφορά ηλικίας... Γιατί κι εγώ νιώθω ηλίθια μερικές φορές και παρόλο που ο Κώστας είναι 13 χρόνια μικρότερος, μερικές φορές νιώθω ότι είναι ο πατέρας μου».

Η ζωή της Ελένης Ψυχούλη έχει αλλάξει ολοκληρωτικά: «Μένουμε σε ένα καλύβι στη μέση του βουνού, είναι 20 τετραγωνικά και χωρίς ηλεκτρικό και ζω την απόλυτη ευτυχία! Εκεί συνειδητοποίησα τη λιτότητα της ευτυχίας... Όταν πέφτει και η γεννήτρια δεν έχουμε τίποτα!».

Τέλος αποκάλυψε πως θα παντρευτεί στην παραλία, φορώντας το νυφικό που πάντα ονειρευόταν: από πλαστικές σακούλες του σούπερ μάρκετ! Μπορεί αυτό να ακούγεται λίγο περίεργο, όμως σας θυμίζουμε πως «πιάνουν» τα χέρια της και είναι εξαιρετικά δημιουργική όσο αφορά θέματα ντύσιματος και styling!