Ο Μπρους Τζένερ μιλά για το θανατηφόρο ατύχημα

09.02.2015
Τα πράγματα γύρω από τις συνθήκες του αυτοκινητιστικού στο οποίο ενεπλάκη ο πατριός Καρντάσιαν ξεκαθαρίζουν και εκείνος μιλά σχετικά.

Ο Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) έζησε έναν εφιάλτη προχθές όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε επάνω σε προπορευόεμενο όχημα το οποίο και έσπρωξε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να προκληθεί καραμπόλα. Η ηλικωμένη κυρία οδηγός του οχήματος έχασε το ζωή της ακαριαία ενώ τραυματισμένα αναφέρονται πέντε παιδιά.

Οι αρχικές αναφορές ήθελαν τον 56χρονο ριάλιτι σταρ που αυτό τον καιρό ολοκληρώνει τη μετάβασή του στο άλλο φύλο να έχει το φταίξιμο, όμως οι έρευνες της αστυνομίας φαίνεται να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το κακό ξεκίνησε από ένα άλλο αυτοκίνητο, ακόμη πιο μπροστά τους, που πάτησε απότομα φρένα.

Η οδηγός του εν λόγω οχήματος υποστηρίζει ότι σταμάτησε στο κόκκινο φανάρι, όμως οι πληροφορίες που συλλέγονται δεν υποστηρίζουν τον ισχυρισμό της.

Τώρα λοιπόν και μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο Τζένερ μίλησε μέσω του εκπροσώπου του εκφράζοντας τη συντριβή του για το συμβάν.

"Τα θερμότερα και βαθύτερα συλληπητήριά μου πηγαίνουν στην οικογένεια και τους αγαπημένους καθώς και σε όλους όσοι εμπλέκονται ή τραυματίστηκαν σε αυτό το φρικτό δυστύχημα. Πρόκειται για μια τρομερή τραγωδία και δεν μπορώ ούτε να υποκριθώ ότι φαντάζομαι τι περνά αυτή η οικογένεια αυτή τη στιγμή. Προσεύχομαι για αυτούς", δήλωσε ο Τζένερ τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται όσο το δυνατό περισσότερο.