Ο σύζυγος/αδελφός σκότωσε την Μπόμπι Κριστίνα;

08.02.2015
Και ενώ η ζωή της κόρης της Γουίτνεϊ κρέμεται από μία κλωστή, οι έρευνες στρέφονται προς εγκληματική ενέργεια ενοχοποιώντας τον πιο κοντινό της άνθρωπο.

Οι εξελίξεις στην τραγική ιστορία της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown) είναι δραματικές.

Την ώρα που η 21χρονη μοναχοκόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και του Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) αναπνέει με μηχανική υποστήρίξη και ο πατέρας της φέρεται να δηλώνει ότι δεν μπορεί να βγάλει την πρίζα παρότι οι γιατροί τον συμβουλεύουν να το κάνει, νέα στοιχεία στρέφουν τις έρευνες προς την εγκληματική ενέργεια.

Η άτυχη νεαρή βρέθηκε το περασμένο Σάββατο αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα της και σύμφωνα με ρεπορτάζ του πρακτορείου TMZ, η αστυνομία της Ατλάντα άρχίζει να πιστεύει πως κάποιος κρύβεται πίσω από αυτό.

Βασικός ύποπτος είναι ο Νικ Γκόρντον (Nick Gordon) θετός αδελφός -κατά κάποιον τρόπο αφού η Γουίτνεϊ τον είχε κάνει μέλος στην οικογένειά της και μεγάλωνε μαζί με την Μπόμπι Κριστίνα- αλλά και σύζυγός της, παρότι ο ίδιος ο πατέρας της διέψευσε την εγκυρότητα του γάμου αυτού.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 21χρονη δέχτηκε χτυπήματα πριν πέσει στην μπανιέρα, ενώ ζωτικής σημασίας είναι η κατάθεση του φίλου του ζευγαριού, Μαξ Λόμας (Max Lomas) ο οποίος ήταν ο πρώτος που βρήκε την Κρίσι -όπως τη φώναζε- αναίσθητη.

Όσο για τον Γκόρντον; Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Χιούστον, πάντως, δεν είχαν δει ποτέ με καλό μάτι τη σχέση των δύο νέων καθώς θεώρησαν από την αρχή οτι ο Γκόρντον "το γύρισε στο ερωτικό" με την Μπόμπι Κριστίνα αμέσως μετά τον θάνατο της Γουίτνεϊ για να την ελέγχει και με τον καιρό να "βάλει χέρι" στην περιουσία της.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι στις 11/2 συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη στιγμή που η Γουίτνεϊ βρέθηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα του δωματίου σε ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Μπέβερλι Χιλς.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι η σχέση της Μπόμπι με τον πατέρα της λέγεται ότι δεν ήταν καλή -η ίδια μάλιστα αφαίρεσε το επιθετό του από το δικό της- στη φετινή γιορτή το πατέρα φρόντισε να ανεβάσει τρεις φωτογραφίες των δυο τους με λόγια και βλέματα λατρείας...

(: my face says it all.. :) love you daddy!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bobbi Kristina Houston'Gordon (@realbkristinahg) στις